Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék? Voltam ovosnál...

Terhes lennék? Voltam ovosnál a multonapba azt modta ciztám van . Multhonap10 én megjött minimálisan 15 én megjött ött napig tartot! Azota semii! Lehet hogy az orvos elnézte? Kérlek irjatok

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 20:17
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi kiegásziteném de azota folyamatosan fájnaka amelleim!! lehetséges olyan kezelés hogy hormonális vagy ilyesmi amitöl hamarabb teherbe esnék??mennyibe kerül???
2009. márc. 16. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

hát e vitamin vagy ami megvastagítja a nyálkahártyádat...

de jobb lenne azt a cisztát eltüntetni mert, bajok lehetnek...

2009. márc. 16. 20:22
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi az elfakadt az orvosom ezt mondta ezért jött meg!! irt fel gyuladás csökentöt és annyi!! ha rendesen számolom 10 én keltvolna megjönnie ha 15étöl akkor még most se !!!! nemhiszem el másoknak olyan könnyen van baba!!
2009. márc. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!