"Szövetes", barnás vérzés már negyedik napja!? Mitől lehet? Mit jelenthet ez!?
Kisbabát szeretnénk,de 4.napja olyan barnás-szövetes-nyálkás folyásnak nem nagyon nevezhető?inkább maszatolásom van.Elvileg lenne 1-2 hetem a nemvártig-pontosan nem tudom,mert mostanában késett sokat.Tünetem nincs,bár most épp hányingerem van,de szerintem már az idegességtől.Még annyi:az egyik akció után kicsit véres-barnás jött..?
Válaszaitokat előre is köszönöm!!!!
Ez a legutolsó együttlét utáni hatodik napon kezdődött,pé-m szerintem-hasszúrka,folyás változása-az együttlét utáni napon volt.
Kisbaba már biztos nem,ugye? :(
Szia! Ugyanebben a cipőben járok. Én már 6. napja barnázok, 3-4 napom van a naptári vérzésig. Kíváncsi vagyok mi lehet az oka....
Ha volt már valaki így, és kiderült miért, jó lenne, ha megírná nekünk! A
Kedves Első válaszoló:mizu Nálad???Drukkolok Neked!
Én már egyre jobban félek,mitől lehet ez...Tesztet hülyeség lenne csinálni,nem? :( amúgy olyan 5-6 nap múlva kellene kb. megjönnie.Azaz NEM kellene...
Kedves 2.!A "kis maszatolás" már 5. napja tart... :( Bár mégis baba lenne...!Hangos gratula a Tiédhez!!! :)
tényleg????húúúúúúúúúúú.....!!!
Titokban bízom....reménykedem,majd meglátjuk!Valamikor úgyis kiderül.
Köszike a reménysugarat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!