Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Szövetes", barnás vérzés már...

"Szövetes", barnás vérzés már negyedik napja!? Mitől lehet? Mit jelenthet ez!?

Figyelt kérdés

Kisbabát szeretnénk,de 4.napja olyan barnás-szövetes-nyálkás folyásnak nem nagyon nevezhető?inkább maszatolásom van.Elvileg lenne 1-2 hetem a nemvártig-pontosan nem tudom,mert mostanában késett sokat.Tünetem nincs,bár most épp hányingerem van,de szerintem már az idegességtől.Még annyi:az egyik akció után kicsit véres-barnás jött..?

Válaszaitokat előre is köszönöm!!!!

2011. máj. 27. 17:55
 1/7 A kérdező kommentje:

Ez a legutolsó együttlét utáni hatodik napon kezdődött,pé-m szerintem-hasszúrka,folyás változása-az együttlét utáni napon volt.

Kisbaba már biztos nem,ugye? :(

2011. máj. 27. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanebben a cipőben járok. Én már 6. napja barnázok, 3-4 napom van a naptári vérzésig. Kíváncsi vagyok mi lehet az oka....

Ha volt már valaki így, és kiderült miért, jó lenne, ha megírná nekünk! A

2011. máj. 27. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
nalam is igy kezdodott!! :) kis barnas maszatka volt!! most meg itt szuszog negyedik honapja a kis pirinyoka!! meg nemkiabalom el, de halkan magamba (grat)!!
2011. máj. 28. 01:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszoló:mizu Nálad???Drukkolok Neked!

Én már egyre jobban félek,mitől lehet ez...Tesztet hülyeség lenne csinálni,nem? :( amúgy olyan 5-6 nap múlva kellene kb. megjönnie.Azaz NEM kellene...

Kedves 2.!A "kis maszatolás" már 5. napja tart... :( Bár mégis baba lenne...!Hangos gratula a Tiédhez!!! :)

2011. máj. 28. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem a nemvart elott egy hetig volt barnazas, sot meg utanna is neha!!! bizz!!!! en a nemvart elott csinaltam egy hettel tesztet, es pozitiv lett! de ez "csak"az en tapasztalatom! en szoritok nektek!!!
2011. máj. 28. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:

tényleg????húúúúúúúúúúú.....!!!

Titokban bízom....reménykedem,majd meglátjuk!Valamikor úgyis kiderül.

Köszike a reménysugarat! :)

2011. máj. 28. 21:52
 7/7 A kérdező kommentje:
POZITÍV A TESZTEM!!!! (:
2011. jún. 1. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!