Endometriózisnál volt akiknél lombik vagy inszem nélkül jött a baba?
Nálam 1997-ben találtak endometriozist. Mellette a baloldali petefészkemet ciszta miatt ki kellett operálni.
Azután nem sokkal teherbe estem, természetes úton:) 1,5 évvel a műtét után megszületett a fiam. 4 év múlva jött a következő fiú, szintén segítség nélkül már az első próbálkozásra.
Pár éve gondolkoztam, hogy lehetne még egy gyerek, hátha az már lány lenne. Tavaly ősszel vették le a spirálom (Mirena) és akkor úgy gondoltuk, hogy ha összejön még egy gyerek egy fél éven belül, akkor lesz még egy, ha nem, akkor felrakatom a következő spirált és marad a két gyerkőc, mert utána már késő lesz (38 éves vagyok).
3 hónap próbálkozás után teherbe estem, itt van most is a 3. kisfiam a karomban. Sajna a lány nem jött össze, de így is nagyon boldog vagyok! Mindhárom fiam ép és egészséges.
Nekem a dokim mindig azt mondta, hogy simán teherbe eshetek bármikor és én nem is gondoltam rá soha, hogy nem sikerülhet. Ha neked is ilyen bajod van, ne add fel reményt, gondolj csak az én példámra: 1 petefészek+endometriozis= 3 gyerek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!