Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Endometriózisnál volt akiknél...

Endometriózisnál volt akiknél lombik vagy inszem nélkül jött a baba?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:12
 1/2 anonim válasza:

Nálam 1997-ben találtak endometriozist. Mellette a baloldali petefészkemet ciszta miatt ki kellett operálni.

Azután nem sokkal teherbe estem, természetes úton:) 1,5 évvel a műtét után megszületett a fiam. 4 év múlva jött a következő fiú, szintén segítség nélkül már az első próbálkozásra.

Pár éve gondolkoztam, hogy lehetne még egy gyerek, hátha az már lány lenne. Tavaly ősszel vették le a spirálom (Mirena) és akkor úgy gondoltuk, hogy ha összejön még egy gyerek egy fél éven belül, akkor lesz még egy, ha nem, akkor felrakatom a következő spirált és marad a két gyerkőc, mert utána már késő lesz (38 éves vagyok).

3 hónap próbálkozás után teherbe estem, itt van most is a 3. kisfiam a karomban. Sajna a lány nem jött össze, de így is nagyon boldog vagyok! Mindhárom fiam ép és egészséges.

Nekem a dokim mindig azt mondta, hogy simán teherbe eshetek bármikor és én nem is gondoltam rá soha, hogy nem sikerülhet. Ha neked is ilyen bajod van, ne add fel reményt, gondolj csak az én példámra: 1 petefészek+endometriozis= 3 gyerek!!!

2009. okt. 11. 12:53
 2/2 anonim válasza:
Nekem előbb volt a terhesség (orvosi beavatkozás nélkül), mint hogy az endometriózist észrevették. Sajnos a terhességem nem maradt meg, de nagyon remélem, hogy legközelebb már rendben lesz minden. Az előző válaszoló példája reménykedéssel töltött el! Köszi, hogy megírtad!
2011. szept. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!