Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tesztem negatív lett. De...

A tesztem negatív lett. De miért érzékeny, ingerlékeny, feszült még a mellem?

Figyelt kérdés
Olyan furának érzem, nagyobbnak, a bimbóm is szinte egész nap áll, és estére sokszor fáj. Olyan mintha a mirigyek fájnának benne. Kicsit az udvar ki van száradva.
2008. febr. 18. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
nem irtad hogy késik e stb.Lehet hogy még nincs elég hcg a szervezetedben, vagy csak azért érzékeny mert meg fog jönni stb.
2008. febr. 18. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez még baromi sok mindenre utalhat.Ha nem jön meg továbbra sem,akkor csinálj egy tesztet egy hét múlva is,és annak eredményétől függetlenül menj el egy dokihoz.(A teszt csak a saját kíváncsiságod miatt kell:))
2008. febr. 18. 19:36
 3/4 A kérdező kommentje:
A mesni már elmúlt, csak más volt az eddigieknél. 2 nap vérzés, 2 nap barna.
2008. febr. 18. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el orvoshoz, ha továbbra is igy érzed. Bár ha időben megjött, s 2 napig vérzés is volt, akkor nagyon pici a valószinűsége, hogy babát vársz. Patikában lehet kapni már olyan tesztet, ami nagyon pontos, vegyél esetleg még egyet...

Drukkolok!

Sok sikert!

2008. febr. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!