Babát várok? Mutathat a teszt ilyen rövid idő után pozitívat?
Sziasztok!A véleményetekre vagyok kíváncsi. Még nagyon friss a dolog, de annyira vágyom az anyaságra, hogy egyszerűen nem bírok magammal. Az utolsó mensim első napja május 4. -e környékére tehető - de késett is meg nem is volt meg rendesen. A párommal megszakítással védekeztünk. Mivel késett csináltam tesztet, de negatív lett. Május 18. környékén volt pé.-m, akkor együtt voltunk és nem védekeztünk sehogy mert mindketten szeretnénk babát. Tegnap május 23. án csináltam tesztet, amin halványan ott volt a két csík. Direkt megkérdeztem tesóm is hány csíkot lát, nehogy csak én akarjam látni. Pár órával később elkezdtem émelyegni, meg kicsit rosszul voltam de nem vészes tényleg csak kicsit. Előtte meg vasárnap fájt a hasam alja, és azóta a melleim is meg vannak feszülve. Pénteken megyek orvoshoz. Szerintetek, ő már észlelheti a terhességet? A teszt szerintetek a valóságot mutatta? Csináltam ma még egyet, azon halványabb a csík de azért látszik vmi.Olyan jó lenne tudni,mert annyira vágyunk rá mind a ketten.
Válaszotokat előre is köszönöm!
14:27
Remélem nálam nem ez a baj, bár akkor nem értem. Medilab tesztet csináltam. Az orvoshoz amúgy is aktuális elmennem, úgyhogy legfeljebb majd egy hét múlva tudom meg és nem most, bár azért most félek tőle, hogy lehet mégsem az a helyzet amire számítottunk.
2 gyerekes anyukának: Köszönöm szépen a biztatást! Jól esik mert most egy kicsit elkenődtem!
Ja és hajrá, hajrá a 3.-hoz:)
Nagyon drukkolok, hogy babát jelentsen ez neked!
Én vagyok az a lány, akinek volta időn túli pozi tesztjei és doki nem látott babát. Hát nekem utána nem jött meg a mensim se, csak pecsételő piros vérzésem volt...és a hőm is ingadozó, többet van "fent"...és azóta csináltam megint tesztet most azért, mert nem volt rendes mensim és megint időn túli halvány pozim lett...és ez egy másik fajta teszt volt. De én is azt mondom, ha baba van, erősödni kell egy csíknak és időn belül kell kijönnie.
Majd írd meg mi van veled!
15:19-es vagyok
Nekem a Dm-es One Minute teszt és a Rossmanos Facelle is időn túli pozit mutatott.
Szia,nekem is akkor volt peteérésem(én ovuláció tesztet használtam) de én majd csak jövö hétvégén csinálok tesztet mert az már biztosan kimutatja ha terhes vagyok.Mi is nagyon szeretnénk babát.Szurkolok neked:)
Remélem mind kettönknek sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!