Erős gyuladás csökentőtöl lehet bajaja a gyermekünknek?
Figyelt kérdés
Most derült ki tegnap, hogy kismama vagyok...
Múlthéten erős gyuldás csökentőt szedtem. Lehet baj a babával? Lehet hogy beteg lesz a baba_?
Nagyon félek ugye nem lesz nagy baj ? Félünk.
2011. máj. 24. 12:59
1/8 anonim válasza:
Ilyenkor azt szokták mondani, hogy mindent vagy semmit elv érvényesül.Ha baja lenne, akkor elmegy a baba, ha nem megy el,akkor viszont egészséges terhességre számíthatsz.
Nekem sajna az első következett be a 9. héten, de a dokim szerint ugyannyi esélyem volt arra is, hogy egészséges babám szülessen.
Remélem minden rendben lesz veletek!
2/8 anonim válasza:
Én is ezt hallom az orvostól,ha baja lenne akkor meg se maradna! Ugyanakkor,azt is olvastam,hogy ilyenkor még nem ártalmasak ezek a dolgoz,mert nincs még köldökzsinór amin keresztül a baba megkapná a káros anyagokat,de ezt csak olvastam,nem orvos mondta!
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem fogok elvetélni ugye a babának semmi bajja nem lehet!! huh ez kicist megnyugtató.. háby hetesen menyek el nőgyogyászhoz?
2011. máj. 24. 15:05
4/8 sumergo válasza:
A körülményekre tekintettel minél hamarabb menj nődokihoz. Ő majd tudja neked a pontos válaszokat. Az egy dolog, hogy nemrég tudtad meg a terhességed, de az sem mindegy mennyi idős terhes vagy! Irány az orvos.
5/8 anonim válasza:
6hetesen ha elmész már látni fogja a babát,és valószínűleg a szívhangot is hallani fogjátok! Ha hamarabb mész,lehet,hogy még nem lát semmit a doki!
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha most a dokinál minden rendebn lesz a baba ugye egészséges.. utánna nem lehet már baja ugye?
Ha beteg lenne a baba most nem kéne már érezni. vagy ha elvetélek azt most nem kéne éreznem??
2011. máj. 25. 14:13
7/8 anonim válasza:
Ne gondolj a legrosszabbra! Nekem 6 hetesen ment el a babám,nem tudni,hogy miért,nem volt semmi tünetem,egyszercsak elkezdtem vérezni!
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom.:( Köszönöm a biztatást. Majd meglátjuk mi lesz . Az biztos hogy nagyon várjuk. És neked is sok Sikert !
2011. máj. 26. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!