Szerintetek? Terhes vagyok vagy valami betegség?
Figyelt kérdés
12 napja késik, múlt hónap 11.-én volt meg utoljára, ma egy nagyon picit barnáztam de ezen kívül semmi tünet. még május 6 fele teszteltem és az negatív lett, de előtte lett egy halvány pozi amit itt le is írtam, hogy arról eltűnt a csík. Se menstruációs tünetem nincs se terhességi...Szerintetek? Nem tudtam tesztet venni mert reggeltől estig meló:/2011. máj. 24. 03:27
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem az első terhességemnél az első két teszt nem mutatta ki (vagyis a 2.on volt egy nagyon-nagyon halvány kis csíkocska, ami mintha ott se lett volna, úgy eltűnt), és menstruáltam is (bár sokkal kevesebbet) az első hónapban, a másodikban és a harmadikban már menstruációnak sem nevezném, inkább kis barnás folyásnak.
Úgyhogy bármi lehet. Próbálj ki másfajta tesztet (Tesco éjjel is nyitva van, bár nem tudom hol laksz...), esetleg doki?
2/2 A kérdező kommentje:
Most, hogy felkeltem, egy ici picit több ilyen barnás folyás...Tesztet veszek majd este vagy holnap mert dolgozok, és nem tudok elmenni dokihoz. Köszönöm a kommentet.
2011. máj. 24. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!