Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha 13 éves...

Lehetek terhes, ha 13 éves vagyok és az a fiu is 13 éves és 5ször volt de ritkán, 3 hete 1 aztán megint 3 hete ujra. és a menstruáciom rendes épp ma fog megjöni vagy a héten. Akkor nem lehet ugye terhes?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 14:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi lány!

Ha jól értettem, az ESEMÉNY 4-5 hónapja volt, és azóta 17-20 naponta menstruálsz. Ha így van, akkor valószínűleg nem vagy terhes.

És nem, nem lehet konkrétan érezni azt, ha beléd élveznek, de utána elég feltűnő, ami kifolyik, mert KIFOLYIK, sok, krémes és fehér. Szóval, ha nem tapasztaltál ilyet, akkor nem élvezett beléd, viszont ettől még sajnos lehetsz terhes, mert az ELŐVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMÁT, az előváladék meg csak 1-2 csepp, azt nem veszed észre.

Attól, hogy 13 évesek vagytok, még csinálhattok gyereket, szóval húzzon gumit a srác, ha már ennyire felnőttnek érzitek magatokat, viselkedjetek is úgy!

2009. márc. 15. 16:02
 32/51 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ez egy kamu topik..
2009. márc. 15. 16:07
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor kell d.gni, hogy gyerek legyen??? Ez hülyeség!egyszer is elég!

Ennél már csak az a jobb, amikor azzal hülyítik a fiúk a lányokat, hogy aki szűz, az nyugodtan szexelhet, mert még nem eshet teherbe :D

És hányan elhiszik!

KOmolyan, itt az internet az orrod előtt, használd! Olvass utána a dolgoknak, de ne akkor, amikor lehet hogy baj van már, hanem már előtte!

2009. márc. 15. 16:08
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Apám, én 13 évesen azt sem nem tudtam, hogy mit reklámoz a libresse.

Ráérsz még a szexszel, a fiúk önzőek, most akarnak mindent, nekik nem fontos, hogy mi lehet veled, nem ők mennének abortuszra (ami egy műtét!) ne hagyd magad!

2009. márc. 15. 16:10
 35/51 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is kamu :))))))))
2009. márc. 15. 16:11
 36/51 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok az huuuuuuuuuu
2009. márc. 15. 16:21
 37/51 anonim ***** válasza:
68%
Lehetsz terhes és hülye - az biztos vagy. Meg liba.
2009. márc. 15. 16:23
 38/51 anonim válasza:
86%
Nagyon el akarod hitetni magaddal, hogy nem vagy terhes. Pedig lehetsz.
2009. márc. 15. 16:32
 39/51 A kérdező kommentje:

de nem vagyok az orvos is megmondta

meg a barátaim

2009. márc. 15. 17:16
 40/51 anonim ***** válasza:
98%
Mi van? Fél háromkor még levelet küldtél, amiben leírtad, hogy mi a helyzet, majd 4 perc múlva írtál, hogy írják vissza. Azóta voltál orvosnál? Nekem nagyon zavaros ez az egész. Egy jó tanács: NE SZEXELJ!!!!!! Fiatal vagy és szörnyen felelőtlen. 13 évesen még eszembe sem jutott, hogy lefeküdjek valakivel, és ezt nem egy 70 éves begyöpösödött nagymama mondja, hanem egy 19 éves fiatal, aki megérti, hogy a mai fiatalok korábban érnek, de nem ennyivel. Könyörgök ne feküdjél le többet a barátoddal legalább 2 évig, vagy amíg nem tanulsz meg legalább védekezni. Óvszer!!!!!
2009. márc. 15. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!