Lehetek terhes, ha 13 éves vagyok és az a fiu is 13 éves és 5ször volt de ritkán, 3 hete 1 aztán megint 3 hete ujra. és a menstruáciom rendes épp ma fog megjöni vagy a héten. Akkor nem lehet ugye terhes?
Kicsi lány!
Ha jól értettem, az ESEMÉNY 4-5 hónapja volt, és azóta 17-20 naponta menstruálsz. Ha így van, akkor valószínűleg nem vagy terhes.
És nem, nem lehet konkrétan érezni azt, ha beléd élveznek, de utána elég feltűnő, ami kifolyik, mert KIFOLYIK, sok, krémes és fehér. Szóval, ha nem tapasztaltál ilyet, akkor nem élvezett beléd, viszont ettől még sajnos lehetsz terhes, mert az ELŐVÁLADÉK IS TARTALMAZHAT SPERMÁT, az előváladék meg csak 1-2 csepp, azt nem veszed észre.
Attól, hogy 13 évesek vagytok, még csinálhattok gyereket, szóval húzzon gumit a srác, ha már ennyire felnőttnek érzitek magatokat, viselkedjetek is úgy!
Sokszor kell d.gni, hogy gyerek legyen??? Ez hülyeség!egyszer is elég!
Ennél már csak az a jobb, amikor azzal hülyítik a fiúk a lányokat, hogy aki szűz, az nyugodtan szexelhet, mert még nem eshet teherbe :D
És hányan elhiszik!
KOmolyan, itt az internet az orrod előtt, használd! Olvass utána a dolgoknak, de ne akkor, amikor lehet hogy baj van már, hanem már előtte!
Apám, én 13 évesen azt sem nem tudtam, hogy mit reklámoz a libresse.
Ráérsz még a szexszel, a fiúk önzőek, most akarnak mindent, nekik nem fontos, hogy mi lehet veled, nem ők mennének abortuszra (ami egy műtét!) ne hagyd magad!
de nem vagyok az orvos is megmondta
meg a barátaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!