Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki hozzáértő megnézné a...

Valaki hozzáértő megnézné a görbémet?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 23. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Régóta próbálkoztok?
2011. máj. 23. 14:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Novemberben volt a missed ab, és most márciusban volt az első éles hónapunk. Tudom, ez még nem hosszú idő.

De hogy így összekutyulódott a ciklusom, az nagyon elkeserít.

Ha szerintetek megvolt az ovum, akkor elvileg 14 napra rá meg kéne jönnie a mensimnek, ugye?

És bár még nem mondtam, mindenkinek köszönöm a választ!

2011. máj. 23. 14:10
 13/18 anonim ***** válasza:
A görbéhez nem nagyon értek, de ez elég cikkcakkos. Nekem is volt tavaly missed ab-m, és több hónap kellett, mire nagyjából helyrejöttem. 5 hónappal később létrejött egy terhesség, de az 5. héten spontán elment jó nagy görcsökkel. Szerintem még nem volt teljesen rendben a méhem, azóta meg nem akar összejönni a kistesóka. Saját tapasztalat, hogy akár fél év is kell, mire nagyjából rendeződik a hormonháztartás, szerintem nálad is ez lehet a gond. Arról nem is beszélve, hogy hosszabb ciklusaim lettek utána és 8-9 hónap után állt csak vissza a megszokott hosszúságúra. Mihamarabbi "rendeződést" kívánok!
2011. máj. 23. 14:31
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy. Szerinted kérhetem a dokitól, hogy nézzünk hormonszinteket? Nálad nézték?

Remélem nektek is hamar összejön a baba.

2011. máj. 23. 14:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha normális a dokid, kérheted. Nálam néztünk TSH-t és inzulint, mer általában ezek okozhatnak gondot, tünetmentességük ellenére. most akarok belevágni egy átfogóbb kivizsgálásra, hogy kiküszöbölhessük az akadályokat, ha vannak egyáltalán. Neked is kívánom, hogy minél előbb legyen kistesó.
2011. máj. 23. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem történt meg a tüszőrepedés.
2011. máj. 23. 16:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, jár-e még erre valaki aki válaszolt. Ha igen, felteszem a görbémet megint, így alakul:

[link]

Szerdán végre eljutok a dokihoz is.

2011. máj. 30. 08:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a 23. nap környékén volt PÉ
2011. máj. 30. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!