Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyit illik adni mostanában...

Mennyit illik adni mostanában laparoszkópiás műtét után a főorvosnak?

Figyelt kérdés
1 hét múlva megyek a műtétre petevezeték elzáródás miatt.Soha nem voltam még úgyhogy ötletem sincs mennyit szoktak adni.
2011. máj. 23. 09:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia,igen már túl vagyok rajta és végül is adtam 10 000,-Ft-ot mint egy magánrendelésen mert végül is magánúton kerültem hozzá és a kórház ahol voltam nem is oda tartozom.Amúgy a műtét is jobban sikerült mint vártam úgyhogy duplán hálás voltam.Pluszban ha összejön a baba akkor szeretnék hozzá járni.
2011. jún. 9. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ha még jársz erre, neked a műtét előtti beutalókat ki írta meg? Aki műtött vagy a háziorvosod? És hol végezték a vizsgálatokat (Vérvétel, stb, ami muszáj műtét előtt, a körzetbeli kórházban vagy abban a kórházban ahol műtöttek? Sikerült azóta teherbe esned?
2011. okt. 18. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Kizárólag a " Mi " kérésünkre csinálják, akkor adhatsz pénzt Amennyit gondolsz.

Életmentő, és fontos akkor szerintem semmit.

Legyünk kedvesek hozzájuk.

( tudom hogy " elvárnák ", de én nem adnék.Munkaidejébe csinálta )

2018. jan. 21. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!