Ez természetes lehet laparoszkópiás műtét után?
2 hete volt a műtétem!2 helyen lett egy pici metszés!az alsó az már szép,leesett a var is,viszont ha hozzáérek a helyén egy kis csomót érzek...megijedtem,miért lehet ez?
a fölső sebem még olyan érzékeny,hogy nem tudok hasra fordulni,s ha hozzáérek nagyon rossz :-( Viszont varratszedéskor ez a sebem szétjött,ezt újra kellett varrni,két öltéssel!1 hete szedték ki!arra lennék kíváncsi,hogy vajon ez másnál is így lehet-e?én azt hittem gyorsabban gyógyulok majd!hétfőn már megyek dolgozni!
szia!
nekem több mint 2 éve volt laparoszkópiás műtétem. Ha jól emlékszem több mint egy évig jól látható volt és ha ott megsimítottam olyan volt, mintha valami göb lenne a helyén. Mostmár nem is találom, hogy hol van. Ez normális, sokára fog eltűnni a nyoma.
Köszönöm szépen a megnyugtató választ!Már nagyon vártam,hogy valaki válaszoljon...Igen pont ilyet érzek én is,ezek szerint akkor Neked is ilyen volt!
Még egyszer nagyon köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!