Másnak is mondta a doki, hogy closty szedése alatt nem lehet szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:44
1/9 anonim válasza:
Nem :) Ezt hogy értette? Lehet, hogy arra gondolt, hogy a tüszőrepedés előtt érdemes 1-2 napot kihagyni, hogy biztosabb legyen a megtermékenyülés?
Ne haragudj, de valamit nagyon félreértettél!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem értettem félre, ő mondta hogy most az 5 nap alatt ne éljünk házas eletet, csak a gyógyszer abba hagyása után lehet
2011. máj. 21. 22:52
3/9 anonim válasza:
Nekem nem mondott ilyet az én dokim
4/9 anonim válasza:
Miért? Mi történhet ha a gyógyszer szedése alatt együtt vagytok?
5/9 anonim válasza:
Nekem sem mondott.
(Az első kérdező szerintem azt hitte, hogy a dokid a clostis hónapban nem javasolta - legalábbis nekem (is?) így jött le először a kérdés.)
6/9 A kérdező kommentje:
Foggalmam sincs, de akkor lehet mégis ugye?
2011. máj. 22. 07:47
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Valószínüleg azért mondhatta, hogy tartalékoljatok. Peteérés környékén hajrá, addig is egy kis gyakorlás nem árt meg:)
8/9 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Ne hülyéskedj már! Ez nagyjából azt jelenti, hogy csak a tüszőrepedés napján legyenek együtt (mivel a clostyt a 3.vagy az 5.napon kell elkezdeni). Ilyet nem mondd az orvos. Főleg azért sem, mert az sem jó ha sokáig nincsenek együtt előtte!
Kedves Kérdező! Szerintem inkább hívd fel az orvosod és kérdezd meg pontosan.
9/9 anonim válasza:
Bocsánat, bocsánat!!! Félreolvastam!!!!! És le is pontoztalak. Azt hittem, hogy arra írtad, hogy tartalékoljanak! Ne haragudj!!!! Nagyon sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!