Rendszertelen mensi?!
Sziasztok!
Rendszertelen a mesnim, van mikor pontosanmegjön de van mikor késik heteket vagy épp kimarad, volt mikor csak vérezgettem pár napig és utánna elmúlt de abban a hónapban páár hétre rá megint megjött de rendesen. Most megint nem jött meg, késik, orvoshoz szeretnék menni, de vszont babát is tervezzük a párommal. Megmondjam ezt az orvosnak,h babát is most szeretnénk és úgy vizsgájon?! Ilyenkor milyen vizsgálatot csinál??
Szia! szerintem csinálj 1 tesztet, mert akármennyire késik 2 hét után szerintem kimutatja. Mennyi ideje késik?
Amúgy nekem is nagyon rendszertelen volt. Vártam vele majdnem 3 hetet még akkor se jött meg, hát erős pozi lett, 2 nap múlva már Uh-on voltam, de még csak 6 hetes voltam, mensi szerint pedig 1.5 héttel több.
Szurkolok neked nagyon!!
Szia. Én is hasonló gondokkal küzdök! Mindig mondtam a dokinak, hogy ez a helyzet és az volt a válasz, hogy csak akkor számít, ha majd babát szeretnénk, és akkor majd kezelni kell.
Most hogy babát szeretnénk, írd norcolutot, amikor késett, de nem volt baba, aztán clostit, hogy legyen peteérésem, és uh-on figyelte a hatást.
Szóval, mindenképpen mondd el a dokinak, hogy mi a gond, és hogy szeretnétek babát, mivel lehet, hogy rá kell segíteni gyógyszerrel a peteérésre, mivel rendszertelen ciklusnál sanszos annak hiánya.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!