Vajon lehet pé-m vagy nem? Nincs tojásfehérjés nyák, eddig mindig volt.
Az előzmények:
Ez a harmadik hónapunk, előző hónap sikeres volt, de sajnos hamar elvesztettük a babát. Eddig mindig volt tojásfehérjés nyák és pozitív lh, most eddig nincs. A ciklusaim szinte ugyanolyanok napra pontosan. Mármint a mostani szinte pontosan másolja az előző hónapot de annyi a különbség, hogy nincs nyák most. Elvileg ma kéne pozitívnak lennie az lh-nak, de a tegnapi még nagyon negatív volt. És mint mondtam tojásfehérje sincs. :( Sikerülhet vajon így is.
Mutatom a két görbét:
mostani [link]
és az előző: [link]
Köszönöm, ha tudtok segíteni!
lehet, hogy az előző havi vetélés miatt "pihen" egyet a szervezeted, és nem vagy csak későn fogsz ovulálni. ne csüggedj, akkor sem, ha nem lesz most pé, majd legközelebb lesz megint!
DE ne hagyd abba a tesztelést LH-zz nyugodtan, lehet, hogy csak csúszik a ciklus!
Szia. Nekem a clostitól 35 napos lett a ciklusom. Volt tojcsi is. A kövi hónapban amikor nem szedtem a hőm alapján a 18-19. napon volt pé-m de tojcsis nyák nem volt. DE most 10 hetes terhes vagyok. Tehát kérdésedre a válasz, LEHET pé tojcsi nyálka nélkül is.
Reméljük Nálad is lesz.
Sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást!
Köszönöm a válaszokat! Rákerestem itt is erre és sok helyen olvastam, hogy lehet pé tojcsi nálkül is, csak olyan fura, hogy eddig volt és most nincs. Remélem a hőm jól felugrik holnapután és bizonyítja, hogy nálam sem feltétlenül szükséges. :)
Sok fehér folyás az volt, most az is megszűnt. Már csak ki kell várnom, hogy mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!