Működhet? A HCG hormon.
.... lebomlik a vizeletben miután ürítettünk (kérdőjel)nem engedi másképp kiírni
Csak azon gondolkodtam, hogy ha az ember lánya nagyon korai várandós, akkor ugye nagyon kicsi a HCG koncentráció a vizeletében még...viszont ha nem bomlik le, akkor ha várunk vele mondjuk estig, és hagyjuk, hogy párologjon, akkor megnövekszik a koncentráció...persze ha az előző kérdésre nem a válasz, tehát nem bomlik le...
A másik, hogy melegítés hatására se bomlik, ha nem?
mindezt azért, hogy egyértelmőbb tesztet lőhessünk, ne ilyen "szellemcsík vagy pozi?"-t
Tudom...tudom...ne hurrogjatok le, ez csak egy elmélet részemről, ami a napokban kezdett el motoszkálni a fejemben....
előtört a mérnöki vagy analitikai énem:P
Köszi azoknak a válaszát akiknek van sejtésük efelől, de csak a vélemények is érdekelnének....
nem mukodik probaltam,nem ezzel a cellal,de volt reggeli pisim es este csinaltam vele tesztet,mikor halvany pozi lett csinaltam egy friss vizeletbol masikat is( a teszt ugyanaz volt)a teszt ugyanolyan volt talan egy leheletnyit erosebb.
a vizeletben anyira nem koncetralodik a hormon ha ahagyod parologni,es mivel a HGC folyamatosan no igy semmi ertelme hisz a reggeli vizeletben kevesebb van mint az aznap estiben.
:) :(
sejtettem, ezért dobtam fel a melegítéses dolgot...amúgy ez csak elméleti síkon érdekel.... szoktam néha hülyeségeken agyalni, most pár napja ez ugrott be, és gondoltam megkérdezlek Titeket is...
Köszi a választ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!