Mitol lehet az hogy ha a párommal együtt vagyok utána vérzek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 21:01
1/6 anonim 

válasza:

Nőgyógyászatilag rendben vagy?Mert ha a méhszájadon vagy a hüvelyeden van egy kis seb,mint herpesz vagy szemölcs,akkor lehet az vérzik egy kicsit!
2/6 A kérdező kommentje:
NEM RÉG VOLTAM NŐGYÓGYÁSZNÁL, MERT UGY VOLT, LEHET BABÁT VÁROK AZTÁN KIDERÜLT MÉGSEM, ÉS AKKOR MEGVIZSGÁLTAK NEM TALÁLTAK SEMMIT
2009. márc. 13. 21:16
4/6 anonim 

válasza:

Egy időben én is véreztem, aztán mostmár nem. Oka nem derült ki, de ha minden ok nőgyogyilag, akkor nincs baj.
5/6 anonim 

válasza:

Talan tul durvan csinaljatok, es a szerszam is tul nagy lehet?
6/6 anonim 

válasza:

Szia!
Sajnos nem tudok választ adni a kérdésedre, annak ellenére, hogy én is ugyan ebben a cipőben járok. Már az első alkalommal is véreztem, de az a baj, hogy azóta is ha együtt vagyunk mindig van egy kis folyásom utána, vagy barnás vagy rendes véres, de nagyon ritkán van olyan mikor egyáltalán nincs. És most pedig babát várok és a vérezgetés egyáltalán nem jelent jót a terhesség alatt, ezért nem is nagyon szexelünk... Remélem helyre fog jönni a szülés után ez a dolog. Szerintem mindenképpen menj el egy nődokihoz és mond el neki, hogy mi újság. Neki biztos lesz valami használható ötlete.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!