Mik a terhesség jelei? Honnan tudom, hogy nincs-e méhen kívüli terhességem?
Figyelt kérdés
jó azt tudom hogyha nem jön meg akkor már gond van megha késik az nem baj..deh úgy konkrétan..mer félek h terhes vagyok mindíg használtunk gumit a barátommal,de nem szoktuk megnétni h kivan e szakadva vagy nincs..2009. márc. 13. 19:55
1/4 anonim válasza:
Reggeli rosszullétek, előfordul, hogy olyan ételt/italt kívánsz amit előtte soha sem ettél/ittál volna meg.
De szerintem ne görcsölj, vegyél inkább egy tesztet. Én pont ma vettem egyet, 750Ft volt, szóval nem vág a földhöz, viszont megnyugszol!
Haven 23/L
2/4 anonim válasza:
Szerintem azt nem kell megnézni, hogy ki van e szakadva, mert az annyira feltűnő, hogy úgy is észreveszitek!
3/4 anonim válasza:
Ezt megkérdőjelezem. Egyszer úgy jártunk, hogy nem vettük észre a gumin, hogy kiszakadt, csak úgy jöttünk rá, hogy észrevettem, hogy túl nedves voltam odalent. Kérdeztem is a páromat banbán, hogy most nekem ennyire jó volt, vagy mi? Akkor mondta, hogy nem kicsim, ezek ott a kisrácok.
4/4 anonim válasza:
Akkor csak észrevettétek, nem??? Erre gondoltam, hogy észre lehet venni!!! De a pasi meg alapból látja vagy érzi,mikor lehúzza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!