Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan közöltétel a párotokkal...

Hogyan közöltétel a párotokkal a baba érkezését? És a nagyszülőkkel?

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 17:51
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsi a másik kategóriába akartam:(

Hátha van itt valaki akinek már van legalább 1 babája.

2009. márc. 13. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a pároddal milyen a kapcsolatod. A meglevő 8 éves kisfiam apjával aznap reggel közöltem a hírt mutatva a tesztet, hogy mi az "ábra", nem várt volt. És hát mit mondjak, apuka nem örült. Azóta el is váltam. Most viszont új kapcsolatom van, akivel terveztünk és hát képes voltam a munkahelyére csomagküldővel elküldeni a tesztcsíkot beleragasztva egy kellemes üdvözlőlapba, amiben egy "köszönöm, hogy vagy nekem" idézet volt. Az elejére odaírtam, hogy ÉDESAPÁNAK. Extázisba esett az örömtől. A nagyszülőkkel érdemes megvárni a kellő időt, amikor a baba biztosnak bizonyul, lehet egy hétvégi szokványos látogatás, beülős-beszélgetős, amikor megöleljük egymást és elmondjuk, hogy "szeretnénk nektek mondani valamit"... Nagyszülők válogatja, ott is lehet tudni ki örülne, ki nem... mindenképpen legyen testbeszéd köztetek tudatás közben (ölelés, összebújás), hogy a nagyik megnyugodjanak/elolvadjanak a látványtól, hogy minden OK. :-)
2009. márc. 13. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szólni se tudtam csak megmutattam a pozitiv tesztet!A nagyszülőkkel nem vagyunk túl jó viszonyban,azok akkor tudták meg,amikor már túl voltam a 14.héten!Babonás vagyok!
2009. márc. 13. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én párom előbb tudta meg mint én. Mert ő ment be előszőr a fürdőszobába megnézni a tesztet, mert már nem bírta kivárni az 5 percet. És ő közölte velem hogy 2 csík van. A nagyszülőknek egyből el kellett mondani, mert apukámnál már mindennapos kérdés volt az unoka.
2009. márc. 13. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a párommal csináltam a tesztet, tehát ő rögtön tudta. A nagyszülőkkel még az első napokban úgy szerveztük, hogy találkozzunk, és mind már a telefonbeszélgetésből rájött, ígyhát nem maradt sok mondani való.
2009. márc. 13. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Én a férjemnek úgy mondtam el,hogy kiscipőt vettem,és odaadtam,hogy van egy kis ajándékom.Nagy volt az extázis,1 évet vártunk rá.Most kistesót tervezünk,remélem hamarosan ugyanígy lephetem meg.

A nagyszülők is kiscipőt kaptak,és elmondtuk,hogy a jézuska előajándékot hozott.

A barátainknak úgy mondtuk meg(nagyobb társaság),hogy ráérnek -e november 21-én?-nem értették,aztán elárultuk.Nagy hatása volt.

2009. márc. 13. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a párom első pillanattól tudta,mert ott volt velem a dokinál,mivel ő inszemes baba.A nagyszülőknek pedig megmutattuk a 4D dvd felvételt.Mi vártunk a 12 hétig a nagy hírrel,mert előtte volt már vetélésem!
2009. márc. 14. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Velem a párom közölte,hogy "Vegyünk egy tesztet,olyan hisztis vagy",a nagymamának meg én mondtam,hogy "Kedves nagymama,az a rúzs szörnyen áll neked" :-))
2009. márc. 14. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:

szia én még nem vagyok terhes, de azt hiszem megvárom a közléssel a doki álltal adott kis képet.. akkor már 6 hetes, és biztosabb, mintha egy tesztet dugok az orra alá, de lehet ha megtudom hogy az vagyok, nem birom majd ki, amugy meg ugyis fltünne neki ha nem cigiznék...

sok sikert.

2009. márc. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!