Hogyan közöltétel a párotokkal a baba érkezését? És
a nagyszülőkkel?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 17:51
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a másik kategóriába akartam:(
Hátha van itt valaki akinek már van legalább 1 babája.
2009. márc. 13. 17:52
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy a pároddal milyen a kapcsolatod. A meglevő 8 éves kisfiam apjával aznap reggel közöltem a hírt mutatva a tesztet, hogy mi az "ábra", nem várt volt. És hát mit mondjak, apuka nem örült. Azóta el is váltam. Most viszont új kapcsolatom van, akivel terveztünk és hát képes voltam a munkahelyére csomagküldővel elküldeni a tesztcsíkot beleragasztva egy kellemes üdvözlőlapba, amiben egy "köszönöm, hogy vagy nekem" idézet volt. Az elejére odaírtam, hogy ÉDESAPÁNAK. Extázisba esett az örömtől. A nagyszülőkkel érdemes megvárni a kellő időt, amikor a baba biztosnak bizonyul, lehet egy hétvégi szokványos látogatás, beülős-beszélgetős, amikor megöleljük egymást és elmondjuk, hogy "szeretnénk nektek mondani valamit"... Nagyszülők válogatja, ott is lehet tudni ki örülne, ki nem... mindenképpen legyen testbeszéd köztetek tudatás közben (ölelés, összebújás), hogy a nagyik megnyugodjanak/elolvadjanak a látványtól, hogy minden OK. :-)
2009. márc. 13. 18:20
3/9 anonim válasza:
Hát én szólni se tudtam csak megmutattam a pozitiv tesztet!A nagyszülőkkel nem vagyunk túl jó viszonyban,azok akkor tudták meg,amikor már túl voltam a 14.héten!Babonás vagyok!
2009. márc. 13. 18:22
4/9 anonim válasza:
Hát az én párom előbb tudta meg mint én. Mert ő ment be előszőr a fürdőszobába megnézni a tesztet, mert már nem bírta kivárni az 5 percet. És ő közölte velem hogy 2 csík van. A nagyszülőknek egyből el kellett mondani, mert apukámnál már mindennapos kérdés volt az unoka.
2009. márc. 13. 18:30
5/9 anonim válasza:
Én a párommal csináltam a tesztet, tehát ő rögtön tudta. A nagyszülőkkel még az első napokban úgy szerveztük, hogy találkozzunk, és mind már a telefonbeszélgetésből rájött, ígyhát nem maradt sok mondani való.
2009. márc. 13. 18:33
6/9 anonim válasza:
Én a férjemnek úgy mondtam el,hogy kiscipőt vettem,és odaadtam,hogy van egy kis ajándékom.Nagy volt az extázis,1 évet vártunk rá.Most kistesót tervezünk,remélem hamarosan ugyanígy lephetem meg.
A nagyszülők is kiscipőt kaptak,és elmondtuk,hogy a jézuska előajándékot hozott.
A barátainknak úgy mondtuk meg(nagyobb társaság),hogy ráérnek -e november 21-én?-nem értették,aztán elárultuk.Nagy hatása volt.
2009. márc. 13. 22:43
7/9 anonim válasza:
Nekem a párom első pillanattól tudta,mert ott volt velem a dokinál,mivel ő inszemes baba.A nagyszülőknek pedig megmutattuk a 4D dvd felvételt.Mi vártunk a 12 hétig a nagy hírrel,mert előtte volt már vetélésem!
2009. márc. 14. 09:11
8/9 anonim válasza:
Velem a párom közölte,hogy "Vegyünk egy tesztet,olyan hisztis vagy",a nagymamának meg én mondtam,hogy "Kedves nagymama,az a rúzs szörnyen áll neked" :-))
2009. márc. 14. 11:08
9/9 anonim válasza:
szia én még nem vagyok terhes, de azt hiszem megvárom a közléssel a doki álltal adott kis képet.. akkor már 6 hetes, és biztosabb, mintha egy tesztet dugok az orra alá, de lehet ha megtudom hogy az vagyok, nem birom majd ki, amugy meg ugyis fltünne neki ha nem cigiznék...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!