Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi ideje probálkozik...

Ki mennyi ideje probálkozik teherbeesni? és akinek sikerül annak mennyi idő után?

Figyelt kérdés
am hogy sikerült jobban?ha pl idegesen vártátok vagy ha nem foglalkoztatok vele?
2009. márc. 13. 16:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon remélem hogy sikerül!majd írd meg hogy miujság!
2009. márc. 13. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekünk hét hónap alatt jött össze, pont mikor már feladtuk. Úgy voltunk vele, hogy akkor inkább másra koncentrálunk és majd később jöhet a gyerek és pont akkor jött össze. Bár lehet, hogy a Gynex is segített.
2009. márc. 13. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:
1 év után jött össze, úgy hogy én a 4. sikertelen hónap után mentem el dokihoz. 5 orvost fogyasztottam el, mire tudott az egyik segíteni. Így a 2. hónapban megfogant a baba. és mi stresszeltünk rajta rendesen.... Tehát szerintem nem ezért nem jön össze valakinek.. ugyanis a sperma akkor is eljut a petesejthez ha te nagyon akarod, vagy ha nem akarod akkor is. A peteérés problémája viszont lehet idegrendszeri alapú... LH teszt, hőmérő és hamar kiderül mi a gond hidd el!! ha egyáltalán van gond! Drukkolok neked nagyon!
2009. márc. 13. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
16:53 válaszoló vagyok: ma sajna megjött, de tudom nem szabad letörni, mint a bili füle, hisz új hónap, új remények!!! kívánok mindenkinek melőbbi babásodást! :-))
2009. márc. 14. 20:59
 15/15 anonim ***** válasza:
3 éve próbálkozunk,sikertelenül!Én már rég feladtam!!Drukkolok!!
2009. márc. 16. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!