Sikeres inszemes anyukák! Inszem után mennyi ideig ajánlott pihenni?
Nekem nem sikerült az insemem, pedig pihengettem.
Ha úgy itéled meg akkor íratsd ki magad, bár a sikerhez nem kell feltétlenül pihenni.
Én az első után két hétig voltam itthon teljes nyugalomban, mivel karácsony előtt volt, dec. 22-én. Sajnos nem sikerült.
A 2. után rögtön másnap már mentem dolgozni, úgy voltam vele, hogy nem ezen fog múlni (mivel akkor már az elsőnek is sikerülnie kellett volna). Végülis, ha természetes úton próbálkozik az ember, akkor sem marad otthon minden együttlét után.
Azt hiszem ez sem sikerült, bár még nem jött meg, "csak" negatívat teszteltem.
Szia!
Inszem után fél óráig feküdni kell, utána pedig ugyanúgy lehet tenni-venni, mint előtte. Életmódon nem kell változtatni. Nekünk februárban volt az 1. inszemünk, sajnos nem sikerült. Én aznap az inszem után mentem is dolgozni, ha belegondolsz, akik természetesen esnek teherbe ugyanúgy élik az életüket addíg, míg meg nem tudják, hogy kismamik.
Mielőbbi babásodást kívánok mindannyiunknak!!!
Szióka!
Az én munkahelyem is stresszes(Tesco-vevőszolgálat).Az első inszemnél 2 napig voltam otthon,pihengettem.A másodiknál csak aznap,másnap mentem dolgozni,ráadásul a két inszem között belevágtunk a lakásfelújításba.És mégis a második sikerült,most 9 hós a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!