Segítséget kérnék teszt ügyben!?
Kicsit összezavarodtam... Tudom, hogy kezdek megkattani, de elbizonytalanodtam. Hétfőre nem vartam.Tegnap reggel teszteltem ezt Corax Be Sure teszttel:
[URL] [link]
Ma vettem egy Gabriel tesztet, amit délutani vizeletből csinaltam, és teljesen negatív:
[URL] [link]
Kivert a víz, hogy ezt nem hiszem el. Ezért elrohantam a DM-be és vettem egy ClearBlue tesztet és egy neve nincset. Kisajtoltam az utolso cseppeket magambol, és ez lett a ClearBlue:
[URL] [link]
Nem túl erős, de hatarozott pozitív. Nem tudom, hogy észlelhető-e a képen. Probaltam úgy fotozni.
Szerintetek létezik olyan, hogy a mindenki szerint jonak minősülő Gabriel negatív, a többi pedig pozitív?

Nagyon szépen köszönöm a lelki nyugtatast :)! Holnap reggel még megmerítem azt a neve nincs tesztet. Felrakom majd holnap. Remélem attol megnyugszom, és befejezem a teszt gyarto cégek tovabbi szponzoralasat :D.
Az utolsonak egész jo szeme van, mert én még élőben sem lattam a Gabriellen masodik csíkot :) De köszönöm a kedves szavaid!! Tényleg jo olvasni, hogy ott van az a baba szerintetek.
Az első valaszolonak azt írnam a sajat példambol kiindulva, hogy felejtse el a tesztelgetést, két hét múlva doki, és akkor úgyis minden kiderül. Addig meg pozitív hozzaallas!!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!