Segítséget kérnék teszt ügyben!?
Kicsit összezavarodtam... Tudom, hogy kezdek megkattani, de elbizonytalanodtam. Hétfőre nem vartam.Tegnap reggel teszteltem ezt Corax Be Sure teszttel:
[URL] [link]
Ma vettem egy Gabriel tesztet, amit délutani vizeletből csinaltam, és teljesen negatív:
[URL] [link]
Kivert a víz, hogy ezt nem hiszem el. Ezért elrohantam a DM-be és vettem egy ClearBlue tesztet és egy neve nincset. Kisajtoltam az utolso cseppeket magambol, és ez lett a ClearBlue:
[URL] [link]
Nem túl erős, de hatarozott pozitív. Nem tudom, hogy észlelhető-e a képen. Probaltam úgy fotozni.
Szerintetek létezik olyan, hogy a mindenki szerint jonak minősülő Gabriel negatív, a többi pedig pozitív?
szerintem pozi :)
de ha ez vígasztal én kb az 5. tesztet csinálom az 5. fajtával és minden nap ugyan olyan halvány halovány mindegyik, nem erősödik, ugyhogy én se tudom mit gondoljak és én is hétfő max keddre vártam :S
Gratttulllaaaaa!!! :))
Pozitív az biza!! A HCG másnaponta duplázódik meg a vizeletben, ugyhogy ha a + után másnap csináltál egy negatívat is, akkor a HCG szint pont nem volt megfelelő. Ráadásul ilyen kora terhességben! De ez + mindenképp.. :)
Ha jól értem, vártátok is nagyon! :)
Hát már ha csak abból indulsz ki, hogy háromból kettő pozitív lett, akkor szerintem igen biztató az eredmény.
Még nem gratulálok, de szorítok.
Szia!
Nem tudom, hogy a többi milyen erősségű, de a gabriel 25-ös. Nekem mindig igazat mondott. Talán még a délutáni vizelet nem elég neki.
Próbáld meg reggeliből. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!