Nagyon tartok attol hogy hétfön mégis megjön annak ellenére hogy 2 pozitivat teszteltem. Lehte az hogy 3-4 nappal elöbb megjelent a 2. csik igaz halványan? Még ugyanugy vannak menstruácios tüneteim.
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 14:15
1/6 anonim 

válasza:

Szia! Azt hallottam, ill. olvastam, hogy a halvány pozitív is pozitív, csak még kevés a vizeletedben az a bizonyos hormon és ezért halvány. Általában terhesség előtt "mindjárt megjön" érzése szokott lenni a nőknek! Ez természetes!:)
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem érdemes a nem várt előtt tesztelni.Csak azért írom mert én úgy jártam,hogy teszteltem pozi lett,csak baba nem.De ez nem azt jelenti,hogy te így jársz. ne görcsölj ezen-legalábbis próbáld meg. :) Jövőhéten csinálj még egyet.Az biztosabb.Sok sikert!Írd azért meg mi lett! :)
3/6 anonim 

válasza:

Nem Te kérdezted ugyanezt már ma?
Miért jönne meg, a + teszt nem téved, tuti terhes vagy, ha nem szedsz hormonpótlókat. Ne parázz ezen. Csinálj 2 nap múlva reggel mégegyet és meglátod erősödni fog!
4/6 anonim 

válasza:

A peteérést követő 9-10. napon már simán tesztelhetsz pozitívat, főleg érzékeny tesztekkel. A menstruáció előtti tünetek mint pl. mellérzékenység, apró görcsölgetés, derékfájás beleférnek a koraterhes tünetekbe is. Sok nőnek van ilyen "mindjárt megjön" érzése akkor is, ha már lapul odabenn valaki.
5/6 anonim 

válasza:

Szia!Te hogy érzed?Én is jártam már úgy,mint az elöttem szóló.+teszt volt,baba nem.Viszont amikor az első lányommal voltam terhes,a teszt nem mutatta ki,de én éreztem,hogy terhes vagyok,ÉS IGAZAM VOLT.Ne bizz a tesztekben,hallgass a megérzéseidre!Sok szerencsét,drukkolok!:)
6/6 anonim 

válasza:

Nekem is minden így történt ahogy te írod. Mensi előtt 4 nappal gondoltam egyet és vettem egy tesztet, ami nagyon halványan de pozitív lett. Fájdogált a hasam és én is paráztam. De ma már 6 hónapos a babám, aki akkor még csak egy halvány csíkkal jelezte: Anya Itt vagyok!
Minden jót kívánok és legyetek egészségesek és boldogok!
Bízz magadban és a megérzéseidbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!