Egy héttel a mensi elött járok fájnak a cicijeim és érzékenyek. Fehér folyásom is van! Néha a nap folyamán émelygés tör rám, meg amikor a kocsi felráz! Ez lehet, hogy baba?
Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 17:07
11/17 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem is ilyen tüneteim voltak és napra pontosan megjött.Mindig szokott fájni 1-2 nappal előtte az ölem most semmit nem éreztem csak mikor elmentem wc-re akkor láttam,hogy "megérkezett". De Neked nagyon szorítok, hogy babás légy.Várjuk a válaszod.
12/17 A kérdező kommentje:
Szia!Nekem nem egy-két nappal elötte fáj,hanem már 1hete!És a mensinek csak 22-én (nem)kéne meg jönnie!Nekem nem volt még ilyen,néha a hasam is szurkál.
2008. febr. 17. 19:24
13/17 anonim válasza:
Én azt mondom 1 hét múlva tesztelj. Mert ha émelyegsz lehetséges hogy babas vagy. Meg 1 héttel a menzi előtt én sem érzek mellfeszülést.És hányingered nem szokott lenni?
14/17 A kérdező kommentje:
Szia!De.émelygésem is szokott lenni,de olvasd végig amiket irtam,abban benne van minden!
2008. febr. 17. 20:05
15/17 anonim válasza:
Szia!Sztem mindenképp várj 6-7 napot mensikimaradás után,hogy biztos légy,nagyon sokan babásak,de közben a túl korai teszt miatt negatívat tesztelnek,utána meg eszi őket a penész.A tüneteid utalhatnak egy erősebb mensire is,ha ebben a ciklusban teherbe is estél,akkor is még nagyon koraiak a tüneteid.A hányinger főleg.De szorítok,hogy babás legyél.Légy türelmes.Egy öreg róka
17/17 A kérdező kommentje:
Negativ lett)!Majd legközelebb:))
2008. febr. 24. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!