Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy héttel a mensi elött...

Egy héttel a mensi elött járok fájnak a cicijeim és érzékenyek. Fehér folyásom is van! Néha a nap folyamán émelygés tör rám, meg amikor a kocsi felráz! Ez lehet, hogy baba?

Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 17:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez lehet baba is de menzi előtt is fájhat a melled.De szeretnél babas lenni?
2008. febr. 17. 17:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát persze!!!!!!!!!!!!Már nagyon szeretnénk!Nem szokott mensi elött 1 héttel fájni a cicim(1 hete fáj!)Köszi a választ.
2008. febr. 17. 17:15
 3/17 anonim ***** válasza:
akkor lehetséhes hogy babas vagy .szerintem kb.1 hét múlva csinálj egy tesztet.sok sikert hozzá
2008. febr. 17. 17:21
 4/17 A kérdező kommentje:
Már az elözö mensim is fura volt,pl:nem fájt a hasam egyáltalán még elötte egy nappal sem!Meg 5napig szokott meglenni de a 3.napon szinte semmi aztán megint egy picit.Most meg...fel vagyok puffadva,és érzékeny a mellbimbom.Ha holnap tesztelek az már kimutatná?Már nagyon kiváncsi vagyok:)))Sok Sikert mindenkinek!!
2008. febr. 17. 17:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha ebben a ciklusban estél teherbe akkor csak 1 hét múlva tesztelj. De lehet, hogy már az előző hónapban sikerült akkor viszont már kimutatja a teszt.
2008. febr. 17. 18:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy!Köszi szépen a választ!Holnap azét ha rászánom magam megcsimálom!Mikortol kéne ezeket éreznem?Ha a mult honapban jött össze akkor kb:mostantol vannak ezek a tünetek?
2008. febr. 17. 18:30
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vennék egy tesztet.Ha negatív akkor 2-3 hét múlva is megnézheted mégegyszer.De ha előző hónapban estél teherbe akkor a holnapi tesztelésnek ezt kikellene mutatni.
2008. febr. 17. 19:01
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszike!Reggel megcsinálom a tesztet,majd irok,hogy mi volt.Remélem++++Lesz:))
2008. febr. 17. 19:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok .remélem pozitív lesz!!!!!!!!!!!!!!! 4 hetes kismama
2008. febr. 17. 19:15
 10/17 A kérdező kommentje:
Neked,nagyon jo babavárást kivánok!El sem hiszem mennyivel jobb,hogy az ember kiirja magábol a gondokat,és az örömöket!Köszi
2008. febr. 17. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!