Akkor most van babó vagy nincs?
köszi.
milyen vizsgálatokra számítsak?
köszönöm. Igazából nem bánnám, ha ott lenne csak a környezetem nem biztos, h örülne neki.
remélem tényleg nem lesz semmi baja, ha ott van
Na szia, kiderûlt màr valami? Orvosnàl voltàl? Tûnetek stb?
Amùgy kb 3 éve volt egy eset a baràti tàrsasàgomban, hogy esemény tuàni tabletta utàn mégis terhes maradt a làny, pedig az elsô 12 òràban bevette... Sajnos a babàt nem tartotta meg, szòval simàn elôfordul! Kìvànom, hogy jòl alakuljanak a dolgok!
még nem voltam... pénteken megyek, de eszméletlenül ideges vagyok. Nem attól félek, hogy esetleg baba lesz,mert tuti,hogy megtartom akkor. Rettegek, hogy a gyógyszer miatt valami baja lehet... meg ilyenek...
hát tünetek: pl: felfordul a gyomrom a cigifüsttől, pláne az illatosítottól. rengeteg mindent nagyon büdösnek érzek, leszakad a derekam... kb ennyi.
jah és olyan fura érzésem van a hasamba...nem tudom leírni milyen. meg szurkál hol az egyik, hol a másik oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!