Miért esett 2 tizedet a hőm? Azért ebből lehet még baba?
Másfél éve nem jön a baba...Már voltam dokinál. UH szerint mindent rendben talált. Kivizsgálásokra is rászántam magamat, csak doki mondta, hogy előbb a férjemet kéne...ő meg nem akar...úgyhogy próbálkozunk tovább.
És Ti?
Mi is több mint 1 éve de közben volt 2 hónap kiesés méhszáj műtét miatt.De így is sok.
Most már a párom is nagyon szeretné.
Szóval mi jövőhéten megyünk vizsgálatra.Mond meg a párodnak hogy mi nők sokkal több fájdalomnak, kellemetlenségnek kitesszük magunkat.Nekik csak annyi hogy egy kis spermát kell adni.Most beszéltem egy barátnőmmel nekik inszemmel lett 2 év után és azt mondta úgy volt hogy bementek adtak egy papírt és egy dobozt, leadták és nagyon gyorsan meglett az eredmény.pedig mi kis városban lakunk.Egyébként olyat is olvastam hogy a férj nem akart bemenni otthon elvégezte a "dolgát" és a feleség vitte be azt hiszem így lehet ha fél órán belül beér vele.Szóval ha máshogy nem megy esetleg a te férjed így belemenne?
Nem tudom, de én is szívesen ismerkednék veled. :)
Neked hogy lehet privit írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!