Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fekete üröm kapszula kinek...

Fekete üröm kapszula kinek segített a babásodásban?

Figyelt kérdés
Lehet-e mellékhatása? Hol lehet megvásárolni?
2011. máj. 16. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

A fekete ürömmel nagyon vigyázz mert erősen mérgező hatású.

A babásodásban sokkal inkább a cickafark-palástfű teákat szokták javasolni, mely rendbeteszi a hormonháztartás, szabályozza a ciklust, erősíti a méhet.

2011. máj. 16. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, reméltem, hogy használ, de idő előtt abba kellett hagynom mert én parlagfű allergiás vagyok és azok nem használhatják sajna, allergiára hajlamosaknak nem szabad, pedig annyi jót hallottam róla.Én teát ittam belőle, Magyarországon nem találtam olyan helyet akkoriban, pár éve ahol lett volna kapszulába, Babát tervezők oldalán meg lehet rendelni, de lehet azóta már itthon is van bioboltba, ott lenne érdemes megkérdezni.Fehér fagyöngy tea viszont nagyon bejött:)szerencsére.
2011. máj. 16. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Olvastam róla,h a régóta elmaradó mensit megindítja és a ciklust is rendbe szedi, közben segíti a peteérést is, ezért gondoltam,h kiprobálom. :)
2011. máj. 16. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!