Vajon terhes e ha? Csak előváladék jutott bele barátnömbe de az se biztos . Még szombaton és ma hányt meg mondta hogy néha délelött suliba szédül.
21:22-es vagyok
Természetesen utólag már nem tudtok semmit tenni csak remélni,hogy megjön a barátnődnek.Sok "rosszul jött ki" baba született már,ezért minden képpen irassatok ki fogamzásgátlót.De,ha esetleg lenne még ilyen helyzet akkor esemény utáni tablettáért kell rohanni az ügyeletre 72 órán belül(ha este történik),ha nappal akkor nőgyógyászhoz.És egy kicsit gondoljátok át a dolgokat,mert ez nem játék a lány meddő is lehet akár egy abortusz után.
De tényleg ??Hány évesek vagytok????Én nem tervezettem estem teherbe 19 évesen,és nem vetettem el,már 6honapos babás vagyok!!!!eszembe sem jutott elvetetni,pedig ott volt az egyetem,stb.Felelötlen voltam de felelösségteljesen fejeztem be.Lesz egy szép kisfiam:D
Sosem fogom megbánni a döntésemet:)és a párom sem hagyott el,ö sem akarta h elvetessem.Sztem ti fiatalabbak lehettek.Itt egy példa arra ha nem fut vki abortszra.bocs ha vkit untattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!