Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon terhes e ha? Csak...

Vajon terhes e ha? Csak előváladék jutott bele barátnömbe de az se biztos . Még szombaton és ma hányt meg mondta hogy néha délelött suliba szédül.

Figyelt kérdés
viszont most eléggé rosszba vagyunk és fél hogy szakitok és azt mondta h az ideg miatt hányt. Most akkor a terhesség miatt hányhatott? egyébként 16-17én fog megjönni neki azaz hétfő körül.
2009. márc. 12. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy terhes lett e vagy sem,ezt senki nem tudja. annyit viszont tudok mondani hogy nem a terhesség miatt hányt 4 nap múlva még nincs semiféle tűnet, valószinű ez más miatt volt.
2009. márc. 12. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

21:22-es vagyok

Természetesen utólag már nem tudtok semmit tenni csak remélni,hogy megjön a barátnődnek.Sok "rosszul jött ki" baba született már,ezért minden képpen irassatok ki fogamzásgátlót.De,ha esetleg lenne még ilyen helyzet akkor esemény utáni tablettáért kell rohanni az ügyeletre 72 órán belül(ha este történik),ha nappal akkor nőgyógyászhoz.És egy kicsit gondoljátok át a dolgokat,mert ez nem játék a lány meddő is lehet akár egy abortusz után.

2009. márc. 12. 21:49
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
A leugató vagyok: ahogy neked szabad ilyesmit kérdezni, nekem szabad ilyesmit válaszolni. Fenntartom a véleményemet: ha nem vagytok képesek FELELŐSSÉGTELJESEN élni szexuális életet, akkor inkább ne éljetek. Most kiteszed a barátnődet annak, hogy egyrészt végigizgul egy időt, amialatt lelkileg padlóra kerül, és ez a legkevesebb, mert ha kiderül, hogy terhes, akkor az ő testébe fognak belenyúlni nagyon invazívan, őt tehetik meddővé, és valószínűleg az ő zsebére fog menni. Te pedig köszönöd, jól vagy.
2009. márc. 12. 21:53
 14/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy mi fog történni nem kell kiokatatni nem az volt a kérdésem továbbra sem hogy mit tettem barátnömmel.
2009. márc. 12. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Továbbra is IGEN, LEHET TERHES.
2009. márc. 12. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:

De tényleg ??Hány évesek vagytok????Én nem tervezettem estem teherbe 19 évesen,és nem vetettem el,már 6honapos babás vagyok!!!!eszembe sem jutott elvetetni,pedig ott volt az egyetem,stb.Felelötlen voltam de felelösségteljesen fejeztem be.Lesz egy szép kisfiam:D

Sosem fogom megbánni a döntésemet:)és a párom sem hagyott el,ö sem akarta h elvetessem.Sztem ti fiatalabbak lehettek.Itt egy példa arra ha nem fut vki abortszra.bocs ha vkit untattam.

2009. márc. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!