Mit mondanátok a görbémre?
Figyelt kérdés
Harmadik próbálkozás és a hőmérőzést nem régen kezdtem.Ebből a görbéből ti mit szűrtök le?Van esély babára?Igaz,van még idő a nem vártig,de kíváncsi lennék a véleményetekre.A ciklusom mindig pontosan 28 napos,most a 23. napnál tartok.
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 12. 20:23
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Ígértem,hogy megírom az eredményt,sajnos megjött a nem várt és ráadásul 26 napra két nappal előbb,mint szokott:(
A hőmérsékletem 36.4-ről ma reggel leesett 36.1-re és már ebből tudtam,hogy nem lesz baba,de tényleg nagyon szépen kimutatja a diagram a dolgokat és folytatom tovább.Úgy tűnik a babám nem szeretett volna novemberben születni,sebaj majd decemberben hátha:D
Köszönöm nektek minden esetre a segítséget!!!
2009. márc. 15. 22:16
12/12 anonim 

válasza:

Ne bánkódj! Minden (sikertelen) hónapból lehet tanulni! Nem adod fel és ha minden tőled telhetőt megteszel, sikerülni fog. Már majdnem én is feladtam! De "lehoztam a csillagot is az égről"... így nem gondoltam, hogy elmentem akárcsak egy lehetőség mellett is. Terhes lettem... 09:07-es "okoskodó" válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!