Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rápillantana valaki a görbémre?

Rápillantana valaki a görbémre?

Figyelt kérdés

[link]

a kérdésem az lenne hogy volt már peteérésem, mert a ciklusaim 3 naposak, vagy még csak most lesz?

2011. febr. 4. 17:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
30 naposak - elírtam
2011. febr. 4. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Ennyi adatból kicsi az esélye, hogy valaki meg tudja neked mondani.

A hőgörbéből akkor látszik a peteérés (utólag), ha már legalább az alaphőd adott.

Amit itt látok, az lehet peteérés is, de az is lehet, hogy nem az.

2011. febr. 4. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát ennyi értékből nem lehet semmit mondani.
2011. febr. 4. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen hogy megnéztétek, szerintetek érdemes tovább mérni, ha ma kezdtem el szedni a duphastost, azt mondják az befolyásolja a hőt.
2011. febr. 4. 17:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Amint elmúlik a menstruáció, rögtön mérd, ne csak az utána következő 4.naptól.

van, aki még mensi alatt is méri.

2011. febr. 4. 21:13
 6/11 A kérdező kommentje:
rendben
2011. febr. 4. 22:08
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

most igy alakul, szerintetek? mikor volt ovulációm?

2011. febr. 8. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Nos, mint már írtam egyszer, az a baj, hogy nem kezdtél el időben mérni.

Mindig ugyanakkori időben mérsz? Nem kelsz fel előtte minimum 4 órán át? Mivel és hol mérsz?

Mondanám, hogy talán a 11. napon lehetett, de utána is felment, kicsit leesett, föl, le. Nem is biztos, hogy volt, vagy egyáltalán lesz ovulációd ebben a hónapban.

2011. febr. 8. 21:02
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltál. a válasz a kérdéseidre, hüvelyben mérem higynyos mérovel, és nem kelek fel mérés elött. Még arra válaszolj nekem légy szíves, hogy ha netalán 11-nap nett volna ovulációm, hány napra rá tesztelhetek. ahhoz, pedig hogy írtad, hogy nem volt lehet ovum, annyit mondanék, hogy sajnos ezt én sem tudom, hogy szokott e nekem lenni, most váltottam orvost, mert a régi semmit sem csinál, mindíg elintézett annyival hogy a fejemben van a baj, ajd jon a baba ha jonni akar. az új orvossal, pedig a jövő hónapban kezdjük kideríteni mi is lehet a baj velem Köszi hogy elolvastad.
2011. febr. 8. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Na, drukk akkor a másik dokihoz!!!

Ha 11.én volt peteérés, akkor kb. február 25 előtt ne tesztelj. A peteérés egy dolog, az, hogy a beágyazódás mikor történik azt nem lehet tudni, kb 8 nap. De utána még 1-2 nap, hogy termelődjön mérhető hcg-d.

OVU teszted próbáltad már?

Remélem kiderül mi a baj, ha most mégsem sikerült a baba.

Majd írd meg légyszíves, hogy mi történt hónap vége felé, és az új doki milyen vizsgálatokat csináltat!!!

Minden jót!

2011. febr. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!