Ha clostis hónapban sajnos megjön, az álltalában hány napra? Csak mert én a 33. napon vagyok és még nem jött meg, de a tesztem negatív. Nem érzem, hogy baba lenne, csak nagyon szeretném.

Elviekben a Clostylbegit beállítja a ciklust.
Lehet éppen ciszta is vagy valami más, mindenképp konzultálj az orvosoddal.

Szia.Closty szedése mellett nem kell mérned a hődet?Szerintem ez alap.Tőlem a dokim mindig kéri a diagrammot.Ezen kívül nem nézi uh-val,hogy mikor van peteérésed?Ez a closty mellett fontos lenne.Szerintem mostantól mindenképp hőmérőz és abból tudsz számolni,hogy mikor kellene NEM megjönnie.
Sok sikert!

Én az első clostis hónapban vagyok.és minden jel arra mutat hogy volt peteérésem.Lement a hőm, aztán hirtelen felugrott.Volt tojásfehérjés nyákom is amit azelőtt sosem tapasztaltam.A pg 53 am is jelzett peteérést tehát most nagyon reménykedem hogy sikerült:)
Én is most kezdtem hőmérőzni a clostis hónapban.Addig nem mértem, de nagyon jó mert sok minden lehet látni belőle.Szerintem ha nem jön meg még vagy 3 napig tesztel még egyet és ha akkor is negatív akkor menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!