Mekkora álltalában egy 12 hetes baba? Súly hossz? Lehet hogy a tápszertöl nem nö, lehetséges az ilyen? Milumil 1 eszik.
A lányom 3,95 dekával és 56 centivel született (3,7 kg jöttünk haza), 12 hetesen csak 5370 gramm volt.
Ő anyatejes, nem dagi, vannak hurkái és hosszú.
Most 6 hónaposan is csak majdnem 7 kiló, most kezdett gyümölcsöt enni, eddig csaj szopott.
Nekünk is ilyesmi súlyban volt annyi idősen a lányunk, szopizott csak, kevés volt neki, de nagyon szoptatáspárti volt a doki és a védőnő nem akarták felírni a tápot. Na elmentem a gyógyszertárba, vettem Hipp 1-es tápszert, na attól igen megindult a hízásban.
Nem lett dagi, mert nem csak hízott meg is nyúlt. Most 6 hónapos és már 9 kiló és 72 cm.
Próbáld ki a hipp tápszert, s meglátod hogy hízik e tőle. De 1 hónap múlva délelőtt gyümölcsöt délután pedig tejpépet adhatsz neki, na a tejpéptől megint csak jól híznak a babák, és szeretik is mert nagyon finom! De tejpépet akár már 2 hét múlva is adhatsz az 4 hónapos kortól adható, de én is pár héttel hamarabb már adtam hisz a fele tápsze a másik fele pedig rizs és más gabonák. Abból is a hippes vált be nekünk és az árban is jó. Először csak 1 púpos evőkanálnyit kell elkeverni 40 mili forró vízben, s mire kihűl jól megdagad, és azt kanállal jó adni, vagy nagy lyukú cumisüvegből, de akkor hígabbra kell, de nekünk azon nem ment át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!