Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 19. napon, vagy...

Ma vagyok a 19. napon, vagy 26, vagy 28 napra kellene nem megjönnie. Lehet baba?

Figyelt kérdés
Most du. csináltam egy LH tesztet jóstesztnek és jól látszik a 2. vonal. Szerintem nem a 14. napon volt PÉ-m, hanem előtte 2-3 nappal, mert akkor voltak tüneteim. SZerintetek reménykedhetek?
2009. márc. 12. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Kétszer használtam LH tesztet jóstesztként, bár én reggeli vizeletből, mind a kétszer pozitivat mutatott de csak az egyik esetben voltam terhes.
2009. márc. 12. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Egyetlen tesztből még nem lehet jósolni. Jós tesztelés azon alapul, hogy az LH hormon és a terhesség esetén termelődő HCG hormon genetikailag rokonok, ezért mutatja ki az LH teszt. A fentiek miatt jós tesztelni először a peteérés után 8-9 nappal érdemes.

2009. márc. 12. 18:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is gondoltam, hogy így kell, meg ismerem az oldalt is, de akkor mégegyszer megnézegetem a képeket.

Köszi a válaszokat, drukkoljatok! :)

2009. márc. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!