Járhatok aerobikra? Lehet, hogy a megtermékenyítés sikeres volt, csak a beágyazódás nem sikerült?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve próbálkozunk, eddig még sikertelenül. Most voltam peteérésvizsgálaton, evvel minden rendben van az orvos szerint. Viszont, hogy ne görcsöljek a témán annyira, kb. 3 hete elkezdtem heti egyszer aerobikra járni. Természetesen a hasizom gyakorlatokból minimálisat teljesítek. Viszont félek, hogy a beágyazódásnál gondok lehetnek. Főleg mert a fél év alatt 2-szer is volt 36 napos ciklusom. Lehet, hogy akkor is a beágyazódással volt gond? 12 éve menstruálok és eddig max 3 napos késés fordult csak elő. Mit tegyek? Nagyon szeretnék aerobikra járni, mert fellazít, megnyugtat és bevált.2008. febr. 17. 11:30
1/6 anonim válasza:
Én nem szoktam sportolni ilyenkor,és nem is a beágyazódás miatt,hanem azért nehogy megerőltessem magam,vagy nehogy elessek persze ha már terhes vagy.Egyépként te tudod.De megnyuktathatlak ismerem ezt az érzést,mert ha valaki nagyon akar babát lassan telnek a napok.Én 1 évre lettem terhes.Sok sikert neked is. 4hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem járj nyugodtan aerobikra. Én is mindig attól féltem, hogy nehogy valami baj legyen. Annyira odafigyeltem magamra, hogy a ciklusom felétől már semmi nehezebbet nem emeltem meg. Aztán egyszer nyáron amikor nem is gondoltam arra, hogy teherbe esem, megtörtént a csoda. Sikerült. A férjem ismert egy nőt aki rendszeresen nehéz fizikai munkát végzett, ha kellett fát vágott. Elég rendszertelen volt a mensije és amikor orvoshoz fordult már 3 hónapos terhes volt. Persze ha sikerül teherbeesned azért vigyázz magadra és az első három hónapban hagyd ki az aerobikot.
3/6 anonim válasza:
Szia! Mi is nagyon szeretnénk babát és én is két hete kezdtem el aerobicra járni heti két alkalommal. Én úgy vagyok vele, hogy ha kikapcsol, kicsit másra tudok koncentrálni és persze nem hajtom azért agyon magam, akkor nem lehet baj, sőt! Azt mondják, ha, nem görcsölsz annyira, hamarabb jön a babóca. Szóval szerintem járj nyugodtan, maximum beszéld meg az edzővel, hogy mi a helyzet, hátha ő is tud tanácsokat adni és segít abban, hogy a nagyon megeröltető gyakorlatok helyett esetleg mást csinálj.
Szorítok, hogy minél előbb teljesüljön a vágyad! :o)
4/6 anonim válasza:
Én pont PÉ után voltam síelni, estem keltem,és én is azt hittem nem eshetek teherbe, mert a sok rázkódás megakadályozza. Nem így lett hál istennek, most 5 hetes vagyok. Javaslom a PÉ napjától igyál palástfű teát, az segíti a beágyazadódást! Nálam bevált! Sok sikert!!!
5/6 anonim válasza:
Szia!Sztem járj nyugodtan.Lányok!Ne felejtsétek,hogy anyáinknál anno nem létezett betegszabi,csak mert terhes volt.Én vidéki lány vagyok(kisvárosi),nálunk szüretkor 5-6.hónapos terhes kismamik viszik a tálcákat arrébb,és bizony 38.-39 hetesen még szüretelnek(bár a tálcákat már más viszi),azért mert baba lesz még nem áll meg az élet,és bizony aki gazdálkodik,sőt,háztáji állatok is vannak,őnekik kell enni-inni adni,és ezt nem csinálja meg a kismami helyett senki.A terhesség nem betegség,hanem állapot.Ha mozogsz,azzal segítesz magadon,és a babádon,nem hátráltatod magad.Ha majd azt veszed észre,hogy kimaradt a mensid,akkor érdemes a hasprésről addig lemondani,amíg ki nem derül,baba van-e.Valamint azt is tudni kell,hogy aki nem elég edzett(bocsi,de például irodában ül évek óta,a napi mozgása a béka feneke alatt van),ők nehezebben szülnek sokkal,és bizony sűrű a császáros közöttük.Aki edzett,az pikk-pakk megszül.A személyi edzőm javaslata volt a hasprés elhagyása.Addig pedig mozogni,mozogni,mozogni....Sok sikert.Egy öreg róka
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkivel egyet értek, én sem hiszem, hogy ki kell vonni magam a munka alól. Nem is vagyok olyan, kertet ások, építkezek stb. Csak hallottam, hogy a fogantatásig esetleg ez ill az aerobik baj lehet. Ezért bizonytalanodtam el. De mostmár tudom: hajrá aerobik!!!!
2008. febr. 19. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!