15 napja nincs menzim! Eddig mindig 28 napra megjött 11nappal ez elött volt egy pozitív tesztem!Voltam dokinál, ahol nem láttak semmit! Mi lehet? Én már nem értem ezt az egészet!
Figyelt kérdés
1 volt a HCG a véremben???Ez mire utal?Nem írt fel semmit,azt mondta 2hét múlva csináljak tesztet!Akkor lehet hogy mégis terhes vagyok,csak késöbb volt pém??Meg beágyazódás meg minden??Segítsetek!!Vélemények??2009. márc. 12. 16:15
1/5 anonim válasza:
Valamitől csak nem jön meg. Szerintem babás vagy, csinálj egy másik tesztet, már erősödnie kellett a hcg-nek. Ha negatív lesz, menj dokihoz és kideríti, hogy mitől nem jön meg.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is csinálj még egy tesztet,hogyha baba van annak is pozitívnak kell lennie.
Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Mivel cisztád is van, lehet az okozta a HCG-t a szervezetedben. A HCG-nek első héten már jóval többnek kell lennie mint 1. Amúgy igazuk van a többieknek, csinálj tesztet, ha negatív, akkor nem vagy terhes, ha pozotív akkor igen. Egyébként ez, hogy HCG 1 szerintem senki nem tudja, max egy orvos. Hívjad fel aki kezel, vagy egy kórházat és kérdezd meg, hátha ki tudnak okoskodni valamit. Hol volt cisztád, méh vagy petefészek?
4/5 A kérdező kommentje:
Decemberben a petefészkemen!De az spontán felszívodott!Most nem láttak cisztát!
2009. márc. 12. 16:42
5/5 anonim válasza:
Nekem az elős terhességemnél az orvos azt mondta nem vagyok terhes, pedig minden tesztem pozítiv volt, csak még kicsi volt a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!