A teákat a Nőgyógyászok is ajánlják?
Figyelt kérdés
Olyat hogy palástfű meg cickafark...Ezek télleg használnak?És mire jók?Kiknek ajánlják?Hallottam már olyat hogy felborította a ciklust.Mi 8 honapja probálkozunk,28 naposak a ciklusaim.Félek nekiállni inni,lehet hogy "bajt" csinálok.2009. márc. 12. 15:44
1/3 anonim válasza:
Mivel rosszat nem mondhatnak azzal, hogy idd vagy ne, ezért azt szokták mondani: ha hiszel benne, nyugodtan igyad. Viszont kúraszerűen ajánlják, hiszen hogy "hasson", kellő mennyiségben kell fogyasztani... nem elfelejtendő, hogy a gyógyszerek is javában gyógynövények felhasználásával készülnek.
2/3 anonim válasza:
vágj bele én is ittam mindkettöt és 2 honapra rá +teszteltem most vagyok 4 hetes 4 napos babás:))))))))))))lehet hamarab el kezdem inni a teát akkor nem kellett volna 6 honapot probálkozni mire össze jött a babo.menszesz elsö napjátol péig cickafark teát igyál reggel este 1-1 bögrével pétöl palástfü teát szintén este reggel 1-1 bögrével.nyugodtan izesitheted csak az a lényeg rendes facsart citromot tegyél bele.én a palástfü teát iszom most is mert csökkenti a vetélést is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.De hallottam már olyat hogy valakinek felborította a ciklusát.Félek nehogy az enyémet is.Kiknek ajánlják?Akiknek késik a mensiük?
2009. márc. 13. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!