Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfőn 36.8, utána következő...

Hétfőn 36.8, utána következő két napon 37.1, ma 37.5 volt a reggeli hőmérsékletem. Ez normális? Lassan már lázas leszek. Keddre nem várom.

Figyelt kérdés
Nem szoktam mérni a hőmérsékletem, és tudom hogy a 4 napból sok mindent nem lehet kikövetkeztetni, de általában ilyen magas a hőmérséklet? Mert ha igen, ezt nem gondoltam volna. Egyébként délután is meg szoktam mérni (ennek sincs értelme) és minden du. 37 fölött van.
2009. márc. 12. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mintha én írtam volna a kérdést!!:) Nekem is hasonlóan alakul a hőgörbém, mint neked! Nekem ez az első ciklusom, amit mértem, úgyhogy túl sok infóval nem tudok szolgálni, de szerintem normális! Én is keddre nem várom! Nekem vannak olyan érzéseim, amiket ezek előtt nem éreztem, vagyis lehet, hogy voltak, de nem figyeltem rájuk, mert februárban kezdtük a baba projektet és azóta figyelgetem magamat!
2009. márc. 12. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok,utolsó,éppen irt egy kismama mostmár:-) hétfőre nem várta,azaz 16-ára,és ma du-án csinált egy tesztet és pozitiv lett.Megy a drukk nektek.
2009. márc. 12. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Köszi a drukkot, hát majd lassan kiderül, hogy "megágyazott-e már magának a Törpe"! Én még nem merek tesztelni, majd ha elmarad, csak utána!
2009. márc. 12. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha tudnád a reggeli alaphőmérsékletedet (normál esetben), akkor biztosan megnyugtatóbb választ kapnál. Ennyi infóval ez a hő a terhességnél áll fenn. Nap közben is melegség érzés, reggel akár leizzadva...
2009. márc. 12. 17:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Legalább némi reményt adtatok!!! Köszi!:) Már másfél éve próbálkozunk, és már annyi mindent beképzeltem, hogy hihetetlen. De most valami furcsa érzésem van. Ma délelőtt volt egy kis rózsaszínes valami a tbetéten, de ennyi azóta semmi. A hasam is fáj? Bárcsak most tényleg igaz lenne!!!
2009. márc. 12. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Tehát a hasam fáj! Nem kérdezem:) Ja, és napközben is szoktam úgy érezni magam, mintha lázas lennék. Nagyon forró az arcom is.
2009. márc. 12. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet tudni, mi lett ennek a vége? Én most pontosan ugyanígy érzem magam, 2 nappal a nemvárt előtt... :)
2011. jan. 31. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!