Elég sok terhességi tünetem volt, és van is még, de a nem várt mensi előtt 1 nappal elkezdtem vérezni. Miért hiszem, hogy mégis babám van?
Figyelt kérdés
Nálam a mensi szinte mindig 5-6 apig tart, és elég erős is a vérzésem. De ez most 2 napig volt vérzés, 2 napig pedig barna. Még most is elég sokszor olyan érzésem van, mintha mindjárt megjönne. Olyan, mintha a bugyim "nedves lenne vmitől", pedig nem. Fáj a hátam, a derekam, a cicim nagyon érzékeny, olyan furán fáj néha, mint még előtte szinte soha. Olyan nagyobbnak érzem, pedig eddig sem volt azért kicsi. Folyton éhes vok, és fáradtnak, kimerültnek érzem magam. Lehet, h. babám van? Csináljak egy tesztet azért? :-))2008. febr. 17. 10:28
1/4 anonim válasza:
szia! Lehetséges,de az is lehet hogy a sok izgalomtól odaképzeled.drukkolok,hogy az legyen amit te szeretnél.De azért érdekelne hogy szeretnéd a babát vagy nem,és hogy menyi ideje próbálkozol?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, szeretném a babát! Még csak kb 2 hónapja próbálkozunk. :))
2008. febr. 17. 11:04
3/4 anonim válasza:
ne aggódj! ha most nem vagy terhes majd az leszel később én kereken 1 évre lettem terhes és 19 vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam egy tesztet, és sajna negaítv lett! :(((((((((
2008. febr. 18. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!