Hány hetes kortól hallható a szívhang?
Figyelt kérdés
Sziasztok! valószin hogy terhes vagyok vagyis 2-hete késik és már elakarok menni az orvoshoz de csak akkor ha már hallható lesz aszívhang.Eddig tesztet sem vettem mert azóta amióta késik néha azt érzem hogy megakar jönni. Meg amikor cisztám volt akkor sem késett ennyit. válaszaitokat előre is köszönöm.2008. febr. 17. 10:01
1/4 anonim válasza:
Ha a teszt + lesz, gratula neked! Érdemes először 6-7 hetesen elmenni a dokihoz, akkor szinte már 99% hogy van a pici babónak szívhangja is! :-))))
2/4 anonim válasza:
Nálunk csak a 20. hét után van szívhang hallgatás,de az UH képen a szívműködés látványa is épp elég:)6hét vége,7. hét eleje,amikor már látható a szívműködés.Ha két hete késik,akkor vagy a hét vége felé,vagy a rákövetkező hét elején,már látszani kell neki.
3/4 anonim válasza:
Szia
En is a 6-7 hetes kort javasolnam,mert nekem meg 5 hetesen csak a petezsakot latta az orvosom.Es ugy olvastam,h 1-2 hettel kesobb mar biztosan hallhato es lathato is.
Varjuk a teszt eredmenyet!
11 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
nekem 12 hetes uh-n hallgatták meg, nagyon jóó érzés hallani a babát, és látni ahogy ficánkol odabent:o)5 hetes voltam mikor megállapították a terhességet,de akkor csak a petezsák volt látható, nos az a csöpp kis pont megnézése is nagyon megható tud lenni, szerintem ne várj, és menj el dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!