Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy 2 napja múlt ela...

Létezik hogy 2 napja múlt ela mensim és máris nyákos folyásom lesz?

Figyelt kérdés

(peteérés kezdete)csak 22. -én kellene a ciklus . hu szerint?

De múlt hónapban is ez volt,most a mensim sem volt normális,sokkal kevesebb volt és vizes az utolsó 2 nap csak barnázás!Múlt hónapban meg erősen vérdarabos!

Félek nehogy baba legyen,több tesztet is csináltam,legutolsót csütörtökön eddig mind negatív!Utolsó mensikor is görcsöltem de az azelőttin meg 2 napig intenzíven,nagyon fájt!A középidőben peteéréskor meg volt hogy reggelente nagyon sok folyt tojásfehérje szerű!És 2 alkalommal valami sárgás göb is távozott!Nagyon fájtak a melleim érzékenyek voltak, tegnap is ez volt de most elmúlt!

A méhszájamat aránylag könnyen elérem,tapintásra olyasmi mint az orrom és talán az a nyílás maga a méhszáj azt is érzem inkább zárt de nem teljesen!

Én azelőtt(múlt hónap előtt sosem éreztem a peteérésem)!!

Az volt? Vagy rosszul gondolom és mégiscsak baba?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

A derekam is fájt mikor múlt hónapban volt ez a nyákos folyás!!

2008. febr. 17. 08:34
 1/3 A kérdező kommentje:

HA valaki terhes,akkor ugye nem is lehet peteérése?

Így nyákos folyása sem,igaz??Nagyon félek!!

2008. febr. 17. 08:35
 2/3 A kérdező kommentje:
JA még egy kérdés,tudnátok nyíregyházán egy megbízható nőgyógyászt??
2008. febr. 17. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem vagy terhes.Peteérésed nemigazán lehet ha nemrég múlt el,de volt már olyan is hogy rögtön az volt valakinek,csak nagyon ritka.drukkolok hogy az legyen amit szeretnél.
2008. febr. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!