Január közepén volt műtéti befejezésem. Kinek mennyi idő után lett baba? Ilyenkor nehezebb teherbe esni megint?
Sajnálom. :(
Nekem a májusi műtéti után 3 hónap szünetet javasoltak, amit megvártunk, hogy ne legyen baj. Utána novemberben estem megint teherbe, ami sajnos spontán el is ment. Azóta várok a babára, mert a spontán után nem kellett kihagyni. :)
Szia!
Nem kell 6 hónapot várni!! 2 hónap után nyugodtan próbálkozzatok!! Sokkal jobb, ha nem vártok sokat!! A méh ilyenkor még emlékszik a terhességre!! Áprilistól, vagy májustól minden további nélkül kezdhetitek újra!! :)
Persze, ha egyéb orvosi oka nincs a hosszabb várakozásnak!
Sikeres próbálkozást! Remélem, minél hamarabb sikerül és minden rendben lesz!! Csak pozitívan állj hozzá!! :))
Szia.Nekem is volt egy vetélésem(6hetes voltam),és műtét lett a vége:(.Nekünk a doki 2hónapot javasolt és tehes is lettem a 3.hónapban,a kisfiam már 6hónapos:).Nekem azt mondta a doki,hogy könnyebb lesz tehrbe esnem mert,eü kaparás után sokkal könnyebben megtapad a baba,nálam bejött:).Sok sikert.
6hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!