Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valószínűleg van a peteveze...

Ha valószínűleg van a petevezetőmben összenövés akkor nagyon fáj az átjárhatósági? Milyen érzés?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam első alkalommal a meddőségiben. Szerencsémre pont a cilusom 3. napján voltam így rögtön el tudták kezdeni a vizsgálatokat. Endometriózisom van, amivel műtöttek, de mivel egy éve nem jött már a picur ezért elég nagy a valószínűsége, hogy összenövéseim vannak.:(

Jövő héten megyek az átjárhatóságira. Az tényleg nagyon fáj, ha gond van a petevezetőimmel? Mire számítsak? Ez állítólag ultrahangos és nem röngenes beavatkozás.

Köszönöm a válaszokat.

2009. márc. 12. 09:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát kezdek nagyon ráparázni a dologra. Már annyit kínoztak az endo miatt, de tény hogy a babáért ez a minimum. Csak félek, hogy ne fájjon annyira, mert már lelkileg is nehezen viselem ezeket.:(

De nagyon bízom benne, hogyha sikerül rendbe hozni még ott, utána 2 nap múlva peteérésem lesz és hátha jön már nekem is a csoda.

2009. márc. 16. 09:51
 12/16 anonim ***** válasza:
NAGYON SZORÍTOK és kitartás:-)) nekem valószínű 3 hét múlva lesz a vizsgálat,ma kapom meg a Clamydia teszt eredményét este... csak megjött.. megint várhatok :-((
2009. márc. 19. 09:36
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Szerintem nem kell várjál, mert ezt a viszgálatot a mensi után csinálják és még peteérés előtt. Nekem is először a doki azt nézte meg hogy még pé előtt vagyok-e mert ha nem akkor hagyta volna.:)

2009. márc. 30. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:
nah basszus nem ment a dokimnak,mert a gumi katétert nem tudta feltolni...úgy hogy HSG -m lesz állítólag hasonló csak más műszerrel... most fosok mint állat...
2009. ápr. 2. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
és mi lett nálad?:D ugye jó hír? :D
2009. ápr. 2. 19:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Hogyhogy nem tudta felrakni... Szegény,de ne félj a HSG től. Tényleg nem vészes én jobban ráparáztam mint kellett volna, bár jobb volt így kellemeset csalódtam.

Azóta megjött persze. Most volt azóta megint peteérésem. Most várom a HSG utáni második hónap csodáját.

2009. ápr. 15. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!