Ha valószínűleg van a petevezetőmben összenövés akkor nagyon fáj az átjárhatósági? Milyen érzés?
Tegnap voltam első alkalommal a meddőségiben. Szerencsémre pont a cilusom 3. napján voltam így rögtön el tudták kezdeni a vizsgálatokat. Endometriózisom van, amivel műtöttek, de mivel egy éve nem jött már a picur ezért elég nagy a valószínűsége, hogy összenövéseim vannak.:(
Jövő héten megyek az átjárhatóságira. Az tényleg nagyon fáj, ha gond van a petevezetőimmel? Mire számítsak? Ez állítólag ultrahangos és nem röngenes beavatkozás.
Köszönöm a válaszokat.
Hát kezdek nagyon ráparázni a dologra. Már annyit kínoztak az endo miatt, de tény hogy a babáért ez a minimum. Csak félek, hogy ne fájjon annyira, mert már lelkileg is nehezen viselem ezeket.:(
De nagyon bízom benne, hogyha sikerül rendbe hozni még ott, utána 2 nap múlva peteérésem lesz és hátha jön már nekem is a csoda.
Szia!
Szerintem nem kell várjál, mert ezt a viszgálatot a mensi után csinálják és még peteérés előtt. Nekem is először a doki azt nézte meg hogy még pé előtt vagyok-e mert ha nem akkor hagyta volna.:)
Hogyhogy nem tudta felrakni... Szegény,de ne félj a HSG től. Tényleg nem vészes én jobban ráparáztam mint kellett volna, bár jobb volt így kellemeset csalódtam.
Azóta megjött persze. Most volt azóta megint peteérésem. Most várom a HSG utáni második hónap csodáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!