Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valószínűleg van a peteveze...

Ha valószínűleg van a petevezetőmben összenövés akkor nagyon fáj az átjárhatósági? Milyen érzés?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam első alkalommal a meddőségiben. Szerencsémre pont a cilusom 3. napján voltam így rögtön el tudták kezdeni a vizsgálatokat. Endometriózisom van, amivel műtöttek, de mivel egy éve nem jött már a picur ezért elég nagy a valószínűsége, hogy összenövéseim vannak.:(

Jövő héten megyek az átjárhatóságira. Az tényleg nagyon fáj, ha gond van a petevezetőimmel? Mire számítsak? Ez állítólag ultrahangos és nem röngenes beavatkozás.

Köszönöm a válaszokat.

2009. márc. 12. 09:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia.

Az uhs nem fáj csak kellemetlen de a röntgenes nagyon nagyon nagyon nagyon fáj kibirhatatlan ha valami baj van a petevezetőiddel , azt ne csináltasd meg inkább akkor a lapar...

Sok sikert

2009. márc. 12. 09:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen megkérdezte a doki, hogy melyiket szeretném. És a párom rögtön leszavazta a röntgent, mert hiába "olcsó", de állítólag az fájdalmas. De azért félek a másiktól is hisz azért ugyanazt csinálják nem?
2009. márc. 12. 09:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy melyik meddőségiben végzik el neked a hycosy átjárhatóságit UH-val és mennyibe kerül? Én is erre készülök, mert a HSG-ről csak rosszat hallottam.. Köszi!
2009. márc. 12. 09:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Azért a HSG-t is ki lehet bírni! Tényleg fáj, de 5 perc az egész. Nekem már volt 2-szer.
2009. márc. 12. 10:09
 5/16 A kérdező kommentje:
A Róbert Károly magánklinikán voltam. Nekem azt ajánlották. Mivel az átjárhatóságit a 6-12 napig csinálják így ez nálam a jövő hétre esik. A Tb persze ezt nem támogatja ha uh-os.:( Maga az átjárhatósági 37 000 Ft, és mellé csinál ha már ott vagyok egy méh felfújást is. Erről még nem hallottam, de megnézi hogy a méhem is rendben van-e, mert az uh csak azt tudta megállapítani, hogy rendes így a mérete. Az még plussz 12 000Ft. Szóval egy jó kis 50 ezres kiadás..:( De egyébként minden más vizsgálat ott ingyen van. Uh, nőgyógyászat vér minden konzultáció. És persze kérhettem volna a röntgenest is ami ingyenes, mert támogatja a tb, de azt mondta az sokkal jobban megviseli a szervezetet, nekem meg így is van elég bajom az endóval. Szóval ezt most muszáj lesz kiizadni..:(
2009. márc. 12. 10:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem több barátnőmnek is ( én is elő voltam jegyezve, de szerencsére összejött a baba és így nem kellett)csináltak röntgenes átjárhatósági vizsgálatot, de mind azt mondta, hogy persze nem kellemes, de ki lehet bírni és tényleg gyorsan megvan!
2009. márc. 12. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:
nekem azt mondták hogy valami kontarsztanyaggal nyomnak teli és úgy nézik meg,hogy az melyik vizsgálat azt nem tudom, de nálam is 35-45 ezer között lesz.. ha meg van a Clamydiás teszteredmény, utána nézik...mindenkinek kitartás..
2009. márc. 12. 11:20
 8/16 anonim ***** válasza:
09:57-es vagyok: Köszi az infókat! A Róbert Károly magánklinika nekem is szimpatikusnak tűnik, én viszont fehérvárra, ide: [link] megyek le jövő héten az uh-s átjárhatóságit megcsináltatni, ezen a fórumon ajánlották, és náluk 15e a beavatkozás + 12e a kontrasztanyag. Ha pozitiv lesz az eredmény és további beavatkozás lesz szükséges, akkor valszeg én is ide a RK magánklinikára fogok visszamenni. Sok sikert Neked is!
2009. márc. 12. 11:57
 9/16 A kérdező kommentje:

Ha gondoljátok megírom milyen volt. Remélem ha van összenövés tán szétválik a hatására. Nagyon reménykedem.

Mindenkinek nagyon szorítok. Írjatok, hogy mi lett.

2009. márc. 12. 12:40
 10/16 anonim ***** válasza:
várjuk a választ:-)) remélem minden rendben lesz:-)
2009. márc. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!