Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklus.hun mit jelent, ha...

A ciklus.hun mit jelent, ha minden hőmérsékletet piros körrel jelöl a diagramm, de a 12. és 19. napon kék körrel?

Figyelt kérdés

Milyen megkülönböztetés ez? Van valami jelentősége?

Köszönöm előre is a válaszokat.

2009. márc. 12. 08:37
 1/3 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne. Mikor esik le a hő ha nincs baba? Csak a menzi előtti napon, vagy hamarabb? Elnézést, de tapasztalatlan vagyok, most kezdtem a hőmérőzést.
2009. márc. 12. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia a piros kör azt azért jelöli mert mikor beirod a napi hődet hogy mennyit mértél akkor belejölöd mellette hogy ne vegye figyelembe a számításnál és ezért nem is huzza össze a két pont közötti távolságot javisd ki ugy hogy menj be oda ahol a hődet szoktad beirni minden nap és az a kis pipátvedd ki a hőd mellől és akkor kék lesz a pont a diagrammon.

Másik kérdésedre válaszolva nekem mindig a mensi elött 1 nappal esik le hőm de sokaknak csak aznap de ha leesik 1-2 nbappal a nemvárt elött akkor már nem reménykedünk a babóban.

2009. márc. 12. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ui:

Annyi jelentősége van hogy ha sok a piros kör akkor nem fogja behuzni az általa számolt pé időpontját és nem tudsz következtetni belőle és nem igazán jó azért sem mert nem köti össze a kék pontokat és nem látszik szépen annak aminek látszania kell.....

2009. márc. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!