Lehetséges, hogy terhes vagyok, ha azt érzem, hogy meg akar jönni, de már 3 hete késik, viszont a melleim nagyon érzékenyek és fájnak, ha hozzáérek?
Figyelt kérdés
2008. febr. 16. 21:23
1/7 anonim válasza:
Igen! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s már 16 hetes kismama vagyok.. Miért nem csinálsz egy tesztet?
2/7 anonim válasza:
Szerintem tuti terhes vagy!Miért vártál eddig?????Miért nem csináltál tesztet és a doki???Menj el feltétlen!!!!!!!
De komolyan!!!!Szurkolok hogy az legyen amit szeretnél!De szerintem tuti baba!!!
3/7 A kérdező kommentje:
A tesztet azért nem csináltam még meg mert féltem a negatív eredménytől.De meddig fogom úgy érezni mintha megakarna jönni?
2008. febr. 16. 21:50
4/7 anonim válasza:
Szia. Én nem tudok tanácsot adni, csak kiváncsi lennék, hogy mióta érzed, hogy meg akar jönni (a várt menstruáció időpontjától)???
5/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is terhes vagy.Nekem ugy 10-11 hetes koromig megvolt a mindjárt megjön érzés. De szerintem ez egyénenként változó.
Csinálj egy tesztet,mert mostmár dokihoz is célszerű lenne elmenni!!
6/7 anonim válasza:
Szia
Nekem is a melleim fajtak annyira mint meg soha,es meg gyomoregese,es haspuffadas is volt.
Szerintem is babas vagy!
Csinalj egy tesztet,de utana irj,h mi az eredmeny!
drukkolunk neked!
11 hetes kismama
7/7 A kérdező kommentje:
kb úgy 3 hete érzem úgy mintha megakarna jönni.
2008. febr. 17. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!