Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes vagyok, ha azt érzem, hogy meg akar jönni, de már 3 hete késik, viszont a melleim nagyon érzékenyek és fájnak, ha hozzáérek?

Figyelt kérdés
2008. febr. 16. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Nálam ugyanezek a tünetek voltak, s már 16 hetes kismama vagyok.. Miért nem csinálsz egy tesztet?
2008. febr. 16. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tuti terhes vagy!Miért vártál eddig?????Miért nem csináltál tesztet és a doki???Menj el feltétlen!!!!!!!

De komolyan!!!!Szurkolok hogy az legyen amit szeretnél!De szerintem tuti baba!!!

2008. febr. 16. 21:40
 3/7 A kérdező kommentje:
A tesztet azért nem csináltam még meg mert féltem a negatív eredménytől.De meddig fogom úgy érezni mintha megakarna jönni?
2008. febr. 16. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Szia. Én nem tudok tanácsot adni, csak kiváncsi lennék, hogy mióta érzed, hogy meg akar jönni (a várt menstruáció időpontjától)???
2008. febr. 17. 08:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is terhes vagy.Nekem ugy 10-11 hetes koromig megvolt a mindjárt megjön érzés. De szerintem ez egyénenként változó.

Csinálj egy tesztet,mert mostmár dokihoz is célszerű lenne elmenni!!

2008. febr. 17. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem is a melleim fajtak annyira mint meg soha,es meg gyomoregese,es haspuffadas is volt.

Szerintem is babas vagy!

Csinalj egy tesztet,de utana irj,h mi az eredmeny!

drukkolunk neked!

11 hetes kismama

2008. febr. 17. 08:49
 7/7 A kérdező kommentje:
kb úgy 3 hete érzem úgy mintha megakarna jönni.
2008. febr. 17. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!