Az utolso menzi előtt 2 nappal lett halvány 2. csikkal pozitiv a teszt, viszont 14-én megjött. Megmarad a baba? A tesztek nem csapnak be?
Figyelt kérdés
sziasztok.-több teszt is kimutatta hogy babát várok.az utolso menzi elött 2 nappal lett halvány 2. csikkal pozitiv.viszont 14-én megjött.normál menzim volt.elsö nap fájt a derekam ahogy szokott.de a hasam egy kicsit sem görcsölt.nem fáj semmim.és szinte már el is mult.az elsö babámmal 2 honapig menzisztem,.most akkor még van remény?kb 4 hetes lehetek.2008. febr. 16. 20:23
1/5 anonim válasza:
Szia! Én azt hallottam, hogy ezért nem érdemes a mensi előtt tesztelni, mert ilyenkor még nagyon bizonytalan, hogy megmarad e a baba és csak fölösleges csalódás:(
Pesze biztos tudod hogy van olyan aki mensizik közben:)
2/5 anonim válasza:
Csinálj most is egy tesztet, ha + akkor még van baba.De azért majd menj el orvoshoz is.
3/5 anonim válasza:
Valószínű, hogy nincs gond. Tesztelj, és menj orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
Szia! Segíts nekem! Terhességhez hasonló tüneteim voltak, mégis megjött. Létezik olyan, hogy kétszer is megjön terhesség alatt? Igaz kevesebb ideig tartott mint szokott és görcsöltem is a mensi elején. Lehetek attól még terhes?
5/5 anonim válasza:
Bocsi, véletlen küldtem el kétszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!