Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14 dpo-n negativ 10es teszt,...

14 dpo-n negativ 10es teszt, akkor már tuti nincs baba, kezdhetek gógyszert szedni?

Figyelt kérdés

pco-s vagyok,igy nem tudom mikorra nem várom, lehet h most meg se jönne megint 1-2hónapig.

de ha jol kalkulálok ma a 14dpo-n lennék kb. egy hete éreztem beágyazódásos tüneteket először,az mondjuk az ovu után 1hét igy számoltam. 10es one step teszt egyértelmű negativ ma. érdemes még várnom?nem nagyon ugye?

mert akkor elkezdem szedni a norcolut-ot+majd clostit.

babát szeretnénk ezért irta fel az orvosom.csak nem mertem,nehogy a beágyazódni akaró petesejttel együtt dobja le a méhnyálkahártyát a norc...de akkor beképzeltem ugy tünik...

2011. máj. 13. 07:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj, mert nem mindenkinek termelődik egyformán a hcg és attól is függ, mennyire volt koncentrált a vizelet. főképp ha érezttél beágyazódásos tünetet. Ha egy hét múlva reggeli első vizeletből 10-es teszttel negatív, akkor még mindig elkezdheted a norcolutot. Drukkolok. Szerintem csak korai volt.:)
2011. máj. 13. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!