Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több, mint egy hete késik a...

Több, mint egy hete késik a menstruációm, pár napja hányingerem van, de még szűz vagyok. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
a barátommal többször kerültem intim kapcsolatba, de még szűz vagyok, és magömlés sem történt. a pénisze csak a boxerén keresztül ért a hüvelyemhez, és nem tudom, hogy a szöveten átjuthat e az előváladék? kézzel izgatott, de előtte nem ért a saját nemiszervéhez. nem aggódnék annyira, ha nem késne a menstruációm már több, mint egy hete, és nem lenne 3 napja erős hányingerem. nézegettem tüneteket is, és nem tudom, hogy a teltségérzetet esetleg csak bemagyarázom e magamnak. van esély rá, hogy terhes legyek?
2008. febr. 16. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Már harmadszor írok neked:). Két réteg előváladék+alsónemű+hüvelyed bejáratához jut csak el, hát igazán életképes egy kis fickó lenne ha ezeket mind túlélné és még ráadásul egy "labirintuson" is átjutna, akkor neki élnie kellene valamiért.:)

Mi megpróbálunk minden akadályt kiküszöbölni mégsem jön a babóca.

Ne aggódj:)

Ha nem tudsz tesztet venni, akkor hőmérékletből sokan megállapítják, hogy terhesek, bár az orvosom azt mondta nem megbízható, de kipróbálhatod. Este készítsd az ágyad mellé a hőmérőt, reggel ne kellj fel hanem a szádban mérd meg a hőmérsékletedet, ha 37,2 fölött van lehet baba van. De ez nem 100%os jel.

Már mindjárt itt a hétfő és vehetsz tesztet. Még egy tanács. Hétfő reggel ne pisilj, hanem vedd meg a tesztet gyorsan és így az első vizeletből tudod megcsinálni, abból a legjobb. Majd írd meg mi lett.:)

2008. febr. 16. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia! Már harmadszor írok neked:). Két réteg előváladék+alsónemű+hüvelyed bejáratához jut csak el, hát igazán életképes egy kis fickó lenne ha ezeket mind túlélné és még ráadásul egy "labirintuson" is átjutna, akkor neki élnie kellene valamiért.:)

Mi megpróbálunk minden akadály kiküszöbölni mégsem jön a babóca.

Ne aggódj:)

Ha nem tudsz tesztet venni, akkor hőmérékletből sokan megállapítják, hogy terhesek, bár az orvosom azt mondta nem megbízható, de kipróbálhatod. Este készítsd az ágyad mellé a hőmérőt, reggel ne kellj fel hanem a szádban mérd meg a hőmérsékletedet, ha 37,2 fölött van lehet baba van. De ez nem 100%os jel.

Már mindjárt itt a hétfő és vehetsz tesztet. Még egy tanács. Hétfő reggel ne pisilj, hanem vedd meg a tesztet gyorsan és így az első vizeletből tudod megcsinálni, abból a legjobb. Majd írd meg mi lett.:)

2008. febr. 16. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
Bisztos hogy nem vagy terhes, mert még ha belekerült volna egy kis cucc a hüvelyedbe akkor sem bisztos hogy terhes leszel
2008. febr. 16. 20:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem vagy terhes, ne izgulj! Én a helyedben utánanéznék az interneten, vagy biológia könyvekben, hogyan történik a megtermékenyités,milyen feltételek kellenek a teherbeeséshez..Érdemes lenne a nőgyógyászod tanácsát is kikérni.
2008. febr. 16. 21:08
 15/18 A kérdező kommentje:
én utánanáztem sokmindennek, éppen ezért gyanakszom erősen. köszönöm, hogy ennyien válaszoltok, próbálom magam megnyugtatni, de nem nagyon megy.. a hőmérségkeltmérés nekem nem hiszem, hogy jót mutatna, nekem már több, mint fél éve szintte folyamatos hőemelkedésem van a nap bármely szakában:) mihelyst hazajövök hétfőn délután, rögtön megírom, hogy mi történt.. már ha túlélem, mert elég gyenge az idegrendszerem, egy ilyen megrázkódtatást lehet, hogy nem viselne el..
2008. febr. 16. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Végre egy korod beli lány, akinek megvan a magához való esze. Így ismeretlenül is büszke vagyok rád. Én 21 évesen veszítettem el a szűzességemet, de még azt is korainak tartottam. Nem éreztem magam felnőttnek hozzá. Egyébként a férjemmel kb. 6 évet szexeltünk megszakításos módszerrel és nem lettem terhes. Most amíóta élesben megy, így sem sikerült még eddig. Nyugodj meg, nem tudott átjutni sperma és nem lehetsz terhes. Nekem is volt gyermekkoromban olyan, hogy nem jött meg a menzeszem többször is, pedig én sem voltam senkivel. A menzeszed többször is fog változni. Nekem eleinte rendszeresen 2-4-6-8 napokig tartott, és egyáltalán nem fájt a hasam előtte. Amióta aktív szexuális életet élek, 4-5 napos a mensim és baromira fáj az első nap a hasam. Hányingered sokmindentől lehet, de 1000%, hogy nem babától van. Ha mégis, akkor te leszel a világ 9. csodája. Nyugalom és nem lesz semmi gond.
2008. febr. 19. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:
én sem érzem érettnek magam rá, és nem tudom elképzelni, hogy 14 (és kevesebb!) évesek hogyan képesek rá. egyik nap csináltam egy tesztet, ami negatív lesz, úgyhogy megnyugodtam kicsit, és azóta már meg is jött. de azért még vigyázok. köszönöm a válaszokat és a nyugtatást:)
2008. febr. 20. 15:22
 18/18 anonim válasza:
Megszállt a szentlélek. :D
2011. szept. 19. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!