Több, mint egy hete késik a menstruációm, pár napja hányingerem van, de még szűz vagyok. Lehetek terhes?
Tessék szépen elflangálni egy tesztért!De én kevesebb,mint 1% esélyt látok arra,hogy baba legyen.Emlékszem arra,amikor nekem volt egy ilyen esetem.Mindig védekeztünk a párommal,de késett 4 napot az egyik hónapban.Annyira ideges voltam,hogy hányingerem volt.Folyton ott volt a mindjárt megjön érzés és az idegességtől levert és fáradt voltam.A baba alapvető jelei.Bele sem akartam gondolni,hogy mi lesz ha babás vagyok.Nah ekkor elmentem egy patikába és vettem egy tesztet.Negatív lett.kicsit megnyugodtam,és délután vettem azért még egyet hátha tévedett.Már nem volt időm megcsinálni,mert haza fele megjött.
Tanulság a fenti sztoriból,ha nagyon ráparázol a babára a szervezeted akár terhességi tüneteket is produkálhat!Egy teszt majd téged is megnyugtat.Nem írtad,hogy hány éves vagy,de lehet csak a szervezeted játéka,mert még nem állt be rendesen stb.
Szerintem nem olyan könyű csak úgy teherbe esni.Általában a teszt ilyenkor már kimutatja a babócát. Csinálj egyet.
Annyi minden miat késhet a mensid, ha fiatal vagy azért mert még nem állt be, később idegesség, betegség, front...
Ha a teszt + vagy ha - de nem jön meg menj el orvoshoz.
Csak okosan a továbbiakban:)
Csak bemagyarázod magadnak! Tuti, hogy nem vagy terhes! Szeplőtelen fogantatás pedig nem létezik! :)
Ne idegeskedj és meg fog jönni! Fiatal korban nem mindig rendszeres a mensi! A spermák pedig nem jutnak át a ruhán!
Ne pánikolj!!!!! De EZER hogy nem vagy terhes.. ha igen számolj be mert én még ilyet SOSE hallottam. Ennyitől nem eshetsz teherbe! És reméljük, hogy ennyire tényleg nem lehetsz "szerencsétlen".
És őrígesd csak az igazinak, de az én véleményem az hogy a férjednek!!!! Hidd el még ha néha maradinak is tűnik ez a tanács minden férfi erre vágyik!!!
Az én csoporttársaim a fősulin mindegyik a 21ből azt mondta már megbánta, és bárcsak ők is megtartották volna az igazinak magukat. És irigyek voltak, hogy én kibírtam a házasságig. Nem mondom sokszor voltam nevetség tárgya, de számomra a férjem a legfontosabb... és legalább nincs kire gondoljak és összehasonlítgassak...
Sok sikert! 22 hetes kismama
Az előző válaszolóval teljesen egyetértek. Mi is megvártuk a férjemmel a házasságot, úgy hogy előtte 6,5 évig jártunk, most 23éves vagyok és egy percig sem bántuk és büszke is vagyok rá, mert ez mutatja meg legjobban mennyire szeretitek egymást(lelkileg:). Kitartást:)) Nehéz de megéri, ha azt érzed hogy ki is lógsz a sorból.
Szerintem ne várd meg a hétfőt, menj el most egy tesztért ha tudsz, mert csak izgulni fogsz. És engem is érdekel az eredmény, mert ha ilyen módon lehet babóca, akkor így próbálkozunk mi is hátha már végre jön:)) Csak vicc volt.
Csináld meg azt a tesztet.
Csak egy jótanács: A mensid időpontját jó lenne évre pontosan tudni,mert arra majd amikor tényleg a tervezett baba jön szükség lesz.
De mint fentebb említettem,nem hiszem,hogy terhes lehetsz.Tényleg fatális nagy véletlen kell,mondjuk ahhoz is,hogy valaki tabi mellett essen teherbe,mint én,de én legalább szexeltem:)A gyógyteák mértéktelen fogyasztása okozhat rossz közérzetet/hányingert.
Azzal,hogy őrizd meg magad a házasságig azért nem értek teljesen egyet,mert szerencsések a fentebb írók,akiknek életük első nagy szerelme a férjük is egyben,de azt tényleg érdemes megválogatni,hogy kivel fekszel le és kivel nem.Meg ameddig ennyire parázol a nemkívánt babától,jobb is,ha kicsit hanyagoljátok ezt a szex témát.Akkora para tud lenni az emberben,hogy akár ellazulni is képtelen.Én is majd 19 voltam,amikor elkezdtem nemiéletet élni,főleg emiatt.Nem bántam meg,hogy addig vártam vele.Igaz a pasi nem lett a férjem,de szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!